Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alertă pentru românul Alexandru Mitriţă! A fost depistat primul caz de coronavirus la New York City

Alertă pentru românul Alexandru Mitriţă! A fost depistat primul caz de coronavirus la New York City

Stranieri

Comentarii

Clubul american de fotbal New York City FC, la care joacă internaţionalul român Alexandru Mitriţă, a anunţat, joi, un caz de infecţie cu noul coronavirus, la un membru al departamentului sportiv, potrivit unui comunicat publica pe site-ul oficial.

New York City FC se află în legătură strânsă cu CDC (Centrul pentru controlul bolilor), cu Departamentul de Sănătate din New York, Major League Soccer (MLS), CONCACAF (echipa e calificată în sferturile Ligii Campionilor CONCACAF) şi cu celelalte cluburi din ligă.

''Individul se simte bine şi are simptome uşoare, fiind în izolare. NYCFC a colaborat cu autorităţile locale şi specialişti în boli infecţioase, care i-au îndrumat pe jucători, staff şi pe cei care au avut contact cu individul diagnosticat pozitiv de a rămâne în autoizolare şi să raporteze imediat orice simptome personalului medical. NU au fost identificate alte cazuri la NYCFC până acum'', se arată în comunicat.

Clubul subliniază că sănătatea şi siguranţa jucătorilor, antrenorilor, staff-ului şi suporterilor săi este principala prioritate a sa.

Campionatul nord-american de fotbal (MLS) a anunţat joi că a prelungit până pe 10 mai suspendarea competiţiei, după ce autorităţile sanitare au recomandat interzicerea pentru opt săptămâni a adunărilor cu mai mult de 50 de persoane, în contextul pandemiei de coronavirus.

MLS decisese iniţial, pe 12 martie, suspendarea pe o perioadă de 30 de zile a sezonului, din care s-au disputat doar două etape.

Afla mai multe despre: mitrita 

viewscnt
Articole similare