Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alex Ioniţă, fără menajamente la adresa Petrolului: ”Au făcut un anti-fotbal...”

Alex Ioniţă, fără menajamente la adresa Petrolului: ”Au făcut un anti-fotbal...”

Rapid

Comentarii

Formaţia Petrolul Ploieşti a învins, sâmbătă seară, pe teren propriu, cu scorul de 1-0, echipa Rapid, într-un meci din etapa a cincea a Superligii.

Alex Ioniţă, fără menajamente la adresa Petrolului: ”Au făcut un anti-fotbal...”

Sâmbătă seara, Petrolul şi Rapid s-au întâlnit în primul ”Primus Derby” disputat în Liga 1 în ultimii şapte ani, iar ”lupii galbeni” au ieşit, oarecum surprinzător, învingători.

Rapid a plecat, aşadar, fără puncte de la Ploieşti. Giuleştenii au acuzat jocul Petrolului. Pe aceeaşi linie a fost şi Alex Ioniţă, care a mărturisit că ”lupi galbeni” au practicat anti-fotbal pe Ilie Oană. 

1-0 a fost scorul final, graţie golului marcat de Gicu Grozav, în urma gafei lui Horaţiu Moldovan, care nu a putut para un şut modest al internaţionalului român.

„Ne doream foarte mult, este un derby de tradiţie şi trebuia să facem suporterii fericiţi. Au marcat în prima repriză, după au făcut un anti-fotbal. Ne pare rău că nu am reuşit să marcăm. Primul şut a fost pe lângă poartă, a fost aproape, iar al doilea a fost scos de Tamaş din poartă, cred că era gol. Am încercat să aduc un plus echipei şi cred că am făcut asta de fiecare dată. Cred că am făcut asta şi în seara aceasta…

Am încercat să împingem jocul pe flancuri pentru că au stat bine grupaţi pe centru. Ştiam asta şi au făcut-o mai bine decât noi. Noi de fiecare dată am luat-o pas cu pas. Acum trebuie să ştergem cu buretele, să ridicăm capul şi să ne gândim la următoarea partidă.

Am ieşit bine din ultimele meciuri, ne doream să câştigăm pentru că avem suporteri incredibili. Eu cred că Superliga este mai frumoasă şi mai echilibrată în acest an. Nu, a fost decizia antrenorului, o respect şi nu am de ce să mă supăr. S-a văzut că am încercat să dau ce am mai bun când am intrat pe teren.

Cu UTA o să fie super frumos, am jucat şi anul trecut la ei acasă, am  marcat şi am câştigat. Sperăm să o facem la fel şi data viitoare”, a spus Alex Ioniţă după Petrolul – Rapid, 1-0.

Afla mai multe despre: petrolul ploieştirapid 

viewscnt
Articole similare