Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Dobre, despre momentul în care şi-a anunţat ”retragerea” de la naţională. ”Am spus că nu vreau să vorbesc!”

Alexandru Dobre, despre momentul în care şi-a anunţat ”retragerea” de la naţională. ”Am spus că nu vreau să vorbesc!”

Echipa națională

Comentarii

Alexandru Dobre (24 de ani) nu s-a ferit că vorbească despre episodul în care şi-a anunţat ”retragerea” de la echipa naţională de seniori, înainte să fie, practic, convocat.

  • Alexandru Dobre a fost împrumutat de formaţia franceză Dijon - liga a doua, în prima ligă din Portugalia - la Famalicao.
  • 1,2 milioane de euro este cota lui Alexandru Dobre, conform transfermarkt.de.

Alexandru Dobre, despre episodul ”retragerea”: ”Aşa s-a interpretat!”

Alexandru Dobre a fost convocat de către Edi Iordănescu pentru ”dubla” cu Andorra (25 martie, deplasare) şi Belarus (28 martie, acasă), din startul preliminariilor pentru EURO 2024.

Fotbalistul lui Famalicao s-a arătat extrem de încântat de faptul că a făcut pasul spre echipa de seniori şi este optimist că, alături de colegii săi, naţionala României se poate califica la turneul final european.

De asemenea, Alex Dobre a vorbit şi despre momentul în care a declarat ”că nu îl mai interesează echipa naţională”, supărat că nu a primit mai multe şanse din partea federalilor, într-o perioadă în care era cel mai bun jucător al celor de la Dijon.

Sunt foarte onorat şi fericit să fiu aici şi abia aştept să încep. Timpul a trecut foarte repede, a fost o experienţă foarte plăcută (n.r. - Jocurile Olimpice 2021), dar acum sunt foarte fericit să fiu chemat la prima reprezentativă, să arăt ceea ce pot şi să ajut naţionala cu calităţile mele şi cu ceea ce pot. 

Colegii m-au primit foarte bine, staff-ul m-a primit foarte bine. Simt o energie pozitivă şi simt că toată lumea este dispusă să dea totul. Sper din tot sufletul să dăm tot ceea ce avem mai bun în aceste două meciuri.

Este un vis împlinit să fac parte din prima reprezentativă a României şi să îmi reprezint ţara.

(n.r. - a spus, la un moment dat, că nu îl interesează echipa naţională) Am fost întrebat de echipa naţională şi am spus că nu vreau să vorbesc despre asta şi s-a interpretat că eu nu îmi doresc să fac parte din echipa naţională, ceva de genul. Dimpotrivă, pentru mine este o onoare, o plăcere şi mereu voi veni cu inima deschisă pentru a reprezenta România.

Pentru mine cea mai importantă este victoria, dar dacă pot să aduc ce am mai bun eu jocului, dar cel mai important este să îmi pun calităţile în slujba echipei şi să luăm toate cele trei puncte.

Alexandru Dobre, luat prin surprindere de convocare: ”Am primit un mesaj pe telefon”

(n.r. - cum a primit vestea convocării) Eram într-o dimineaţă, tocmai ce-mi făcusem cafeaua şi am primit un mesaj pe telefon, m-am bucurat enorm de mult.

Avem şanse foarte mari, sunt naţionale accesibile. Cred că dacă dăm tot ce avem mai bun, eu cred că putem să luăm primele două locuri”, a declarat Alexandru Dobre pentru FRF TV.

Afla mai multe despre: alexandru dobreedi iordanescu 

viewscnt
Articole similare