Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Alexandru Ioniţă II ştie prin ce trece Halep: ”Când mi s-a întâmplat mie a fost foarte dureros...”

Alexandru Ioniţă II ştie prin ce trece Halep: ”Când mi s-a întâmplat mie a fost foarte dureros...”

Tenis

Comentarii

Simona Halep (31 de ani, 9 WTA) a fost testată pozitiv la Roxadustat şi suspendată provizoriu din tenis.

Alexandru Ioniţă II ştie prin ce trece Halep: ”Când mi s-a întâmplat mie a fost foarte dureros”

Proba a fost împărţită în două, iar analiza ulterioară a conţinut FG-4592 (Roxadustat), care este pe lista 2022 a substanţelor interzise a Agenţiei Mondiale Antidoping (AMA/WADA).

Halep, care ocupă în prezent locul 9 în clasamentul mondial, a fost testată pozitiv la US Open, unde românca a fost învinsă în primul tur de ucraineanca Daria Snigur, cu 6-2, 0-6, 6-4.

Vestea a şocat lumea sportului. Alexandru Ioniţă a vorbit despre situaţia lui Halep în condiţiile în care, mijlocaşul Rapidului a trecut printr-un caz asemănător, fiind suspendat un an după ce a încălcat regulamentul anti-doping.

„E foarte dureros, simţi că nu poţi schimba nimic. Pentru mine a fost foarte dezamăgitor, mai ales în primele luni. Nu ştiu cum stă treaba la ea, dar eu nici nu aveam test pozitiv, nici nu se putea demonstra că am depăşit cantitatea maximă, dar tot am fost suspendat. A fost foarte, foarte dureros”, a spus Ioniţă II.

„Nu ştiu cum funcţionează la ceilalţi oameni, dar pe mine m-a motivat mult mai tare. Nu veneam după o perioadă foarte bună în carieră. La CFR nu am făcut o treabă foarte bună, la Craiova nici atât.

Eu m-am simţit neputincios. La început mi-a fost foarte greu, dar apoi am realizat că nu mai am nimic de pierdut, că trebuie să îmi schimb gândirea şi să revin mult mai puternic, ceea ce am şi făcut”, a adăugat mijlocaşul lui Rapid.

Staff-ul Simonei Halep este format acum din Patrick Mouratoglou, antrenor, Candice Gohier, fizioterapeut, Arnaud Restifo, sparring partener, şi Nina Wennerstrom, manager.

Reacţia lui Stere Halep după ce Simona a fost depistată pozitiv. Ce a spus tatăl sportivei

Afla mai multe despre: simona halepalexandru ionita ii 

viewscnt
Articole similare