Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Am aflat prima echipă retrogradată din Prermier League. ”Este un moment care ne frânge inimile. Retrogradarea este confirmată”

Am aflat prima echipă retrogradată din Prermier League. ”Este un moment care ne frânge inimile. Retrogradarea este confirmată”

Premier League

Comentarii

Southampton a fost învinsă pe teren propriu, scor 0-2 de Fulham şi a retrogradat matematic în Championship.

Deşi la pauză tabela indica scorul de 0-0, ”Sfinţii” s-au văzut conduşi la doar trei minute după ce jucătorii au revenit de la vestiare. Carlos Vinicius i-a adus în avantaj pe londonezi, iar Mitrovic, golgheterul lui Fulham a dublat avantajul oaspeţilor cu 18 minute înainte de final.

În urma acestui rezultat, Southampton rămâne lanterna roşie din Premier League, cu 24 de puncte, la opt lungimi distanţă de Everton, prima echipă de deasupra liniei roşii. Cu doar două etape rămase de disputat, Southampton este sigură de retrogradare.

11 ani consecutivi în prima ligă pentru ”Sfinţi”

Southampton a promovat în Premier League la finele sezonului 2012-2013, de pe poziţia a doua. De atunci, ”Sfinţii” s-au menţinut pe prima scenă a fotbalului englez, ba chiar mai mult de atât, au jucat în grupele Europa League în sezonul 2016-2017.  Atunci, Southampton a terminat peste Internazionale Milano, dar a fost devansată de Sparta Praga şi Hapoel Beer Sheva.

”Este un moment care ne frânge inimile. Retrogradarea este confirmată”

La finalul partidei, clubul a postat o fotografie pe o reţea de socializare, însoţită de mesajul:”Este un moment care ne frânge inimile. Retrogradarea este confirmată”.

Afla mai multe despre: southampton 

viewscnt
Articole similare