You are here:

"Am avut o discuţie”. Antrenorul lui Rangers, de neînduplecat faţă de Ianis Hagi: ”Nu eu l-am trimis la echipa a doua”

"Am avut o discuţie”. Antrenorul lui Rangers, de neînduplecat faţă de Ianis Hagi: ”Nu eu l-am trimis la echipa a doua”
Comentarii

Ianis Hagi a fost tras pe linie moartă de Philippe Clement, antrenorul scoţienilor, fiind dus la echipa a doua a celor de la Rangers.

Ultimele veşti despre Ianis Hagi. Ce a spus antrenorul de la Rangers

La conferinţa de presă premergătoare meciului de campionat cu Ross County, Philippe Clement (50 de ani), antrenorul lui Rangers, a vorbit despre situaţia lui Ianis Hagi.

"Prinţul "trece printr-o situaţie dificilă la Rangers, care l-a lăsat în afara lotului şi l-a trimis la echipa a doua. 

"V-am spus, a fost o discuţie clară cu Hagi despre acest lucru înaintea cantonamentului de vară. Todd Cantwell ne-a spus că nu vrea să mai joace în Scoţia şi că vrea să plece. Deciziile sunt luate pentru mine. Vom vedea dacă vom reuşi transferuri care vor fi bune atât pentru ei, cât şi pentru club. Până acum, nu a fost cazul", a mai spus Clement.

99 de meciuri are ”Prinţul” la Rangers, timp în care a reuşit 16 goluri şi 21 de pase decisive

Întrebat despre trimiterea lui Ianis Hagi la echipa secundă a lui Rangers în startul acestui sezon, Philippe Clement a negat şi a explicat că decizia nu i-a aparţinut.

"Nu voi intra în detalii. Pot doar să spun că nu e decizia mea. Vă rog, vreau să vorbim despre jucătorii care sunt implicaţi acum la Rangers. Putem vorbi despre transferuri după 1-2 septembrie, când se închide fereastra. Avem un meci important cu Ross County", a mai spus tehnicianul belgian al lui Rangers.

  • Două milioane de euro este cota de piaţă a lui Ianis Hagi, potrivit transfermarkt.com

Ianis Hagi a petrecut sezonul precedent la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut de la Glasgow Rangers. Perioada sa petrecută în La Liga nu i-a fost benefică, în condiţiile în care a bifat doar 998 de minute de joc pe parcursul întregului sezon, la Alaves.

Afla mai multe despre: ianis hagirangersphilippe clement 

viewscnt
Articole similare