You are here:

Ianis Hagi, dorit de FCSB! Gigi Becali, anunţ despre jucătorul aflat pe lista lui Dan Şucu: "Şi eu îl vreau!"

Ianis Hagi, dorit de FCSB! Gigi Becali, anunţ despre jucătorul aflat pe lista lui Dan Şucu: "Şi eu îl vreau!"

FCSB

Comentarii

Ianis Hagi, internaţionalul român aflat în prezent la echipa secundă a celor de la Rangers, este în vizorul mai multor echipe din Superliga în această perioadă.

Deşi salariul internaţionalului român poate părea o problemă pentru patronii din Superliga, Ianis Hagi se află în prezent pe lista celor de la Rapid. Constantin Gâlcă, antrenorul celor de la Universitatea Craiova, şi-a declarat şi el interesul pentru un jucător de calibrul lui Ianis Hagi.

Gigi Becali, patronul celor de la FCSB, a recunoscut şi el faptul că Ianis Hagi reprezintă un jucător de interes pentru campioana României, însă, relaţia sa cu tatăl său, Gheorghe Hagi, ar putea reprezenta un motiv pentru care nu îşi va continua demersurile de a-l transfera pe fotbalistul celor de la Rangers.

Gigi Becali: "Oricine îl vrea pe Ianis. Şi eu îl vreau"

"Oricine îl vrea pe Ianis. Şi eu îl vreau pe Ianis. (n.r. Vă băgaţi în luptă?) Bă... nu e bine, eu îi mai schimb la pauză. După se supără Gică, suntem neamuri, e mai bine pace, prietenie, dragoste. Am vrut să îl iau atunci, i-am zis lui Gică 'îţi dau 4 milioane pe el, joacă titular meci de meci, scriu în contract'. Acum nu mai ştiu de el.", a declarat Gigi Becali, la palat.

Ajuns la vârsta de 25 de ani, Ianis Hagi are o cotă de piaţă de 2.000.000 de euro, cotă aflată în scădere faţă de apogeul atins spre sfârşitul anului 2022, atunci când cota sa era de 7.000.000 de euro, conform transfermarkt.com

Ianis Hagi a petrecut sezonul precedent la Deportivo Alaves, sub formă de împrumut de la Glasgow Rangers. Perioada sa petrecută în La Liga nu i-a fost benefică, în condiţiile în care a bifat doar 998 de minute de joc pe parcursul întregului sezon, la Alaves.

Afla mai multe despre: fcsbrapidgigi becaliianis hagidan sucusuperliga 

viewscnt
Articole similare