You are here:

Probleme pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz. Titularul care va rata meciul pentru calificarea în UEFA Europa League

Probleme pentru FCSB înaintea returului cu LASK Linz. Titularul care va rata meciul pentru calificarea în UEFA Europa League

FCSB

Comentarii

FCSB a obţinut o remiză în deplasare în faţa celor de la LASK Linz, cu scorul de 1-1 şi păstrează şanse la calificarea în fazele principale ale UEFA Europa League.

Campioana României speră să-şi asigure locul în fazele principale ale competiţiei după rezultatul de egalitate obţinut în Austria, în manşa tur a play-off-ului în faţa celor de la LASK.

Joyskim Dawa, unul dintre cei doi fundaşi centrali de bază ai campioanei din Superliga, a încasat un cartonaş galben în minutul 60 al paridei de pe Raiffeisen Arena, al patrulea său cartonaş galben obţinut pe parcursul acestui sezon în preliminariile competiţiilor europene.

FCSB, fără Dawa la returul cu LASK Linz

Astfel, fundaşul camerunez nu va fi eligibil pentru returul împotriva austriecilor de la LASK, iar Elias Charalambous va trebui să găsească o nouă soluţie în centrul apărării, în absenţa fostului fundaş central de la FC Botoşani.

Dawa a evitat suspendarea pentru partida decisivă din turul trei preliminar UEFA Champions League, de la Bucureşti, împotriva celor de la Sparta Praga.

Camerunezul încasase al treilea cartonaş galben la partida tur din Cehia, însă, un avertisment primit de acesta a fost şters, deoarece FCSB disputase deja două tururi preliminare. Acest fapt i-a permis lui Dawa să evolueze în returul cu Sparta Praga. Denis Haruţ şi Vlad Chiricheş sunt cei doi jucători care ar putea să-l înlocuiască pe Dawa, la returul de joia viitoare.

Până la următoarea partidă europeană, FCSB va avea parte de o deplasare dificilă în Superliga. Campioana României o înfruntă pe FC Hermannstadt, echipă aflată aproape de o calificare în play-off, în sezonul trecut. Echipa antrenată de Marius Măldărăşanu a fost aproape de a obţine un rezultat pozitiv în etapa trecută, pe terenul celor de la Farul Constanţa.

Afla mai multe despre: joyskim dawafcsblaskuefa europa league 

viewscnt
Articole similare