You are here:

Gigi Becali s-a convins după LASK - FCSB! Schimbă atacantul central, Tavi Popescu revine în echipă: "Pe dreapta avem doi, dar nu putem alege unul"

Gigi Becali s-a convins după LASK - FCSB! Schimbă atacantul central, Tavi Popescu revine în echipă: "Pe dreapta avem doi, dar nu putem alege unul"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, consideră că noi schimbări se impun în echipa de start, odată cu apariţia noutăţilor din lot. Florin Tănase şi Octavian Popescu l-au convins, în timp ce Marius Ştefănescu şi Alexandru Băluţă au ieşit din nou pe minus în viziunea afaceristului.

Gigi Becali produce noi schimbări în atacul FCSB! Ştefănescu şi Băluţă, din nou luaţi în vizor

FCSB a obţinut un rezultat bun cu LASK Linz, scor 1-1, în prima manşă jucată în Austria a play-off-ului Europa League, iar Gigi Becali a oferit primele impresii, după ce a văzut cele 90 de minute. 

Cum a arătat FCSB cu LASK Linz. 

  • FCSB: Târnovanu - Creţu, Ngezana, Dawa, Radunovic - Edjouma, Şut - Băluţă, Olaru, Miculescu - D. Popa
  • Rezerve: Vlad (GK), Panţîru, F. Tănase, Popescu, Kiki, Ştefănescu, Lixandru, Antwi, Chiricheş, Pandele, Pantea, Alhassan

Florin Tănase, abia revenit la FCSB, şi-a câştigat locul în centrul atacului, iar Octavian Popescu va fi folosit în stânga. David Miculescu profită pe partea dreaptă a atacului, după ce Alex Băluţă şi Marius Ştefănescu au fost traşi din nou la răspundere. 

"Atacantul o să fie Tănase. Stânga, dreapta să vedem, că văd că dreapta sunt doi jucători, Băluţă şi Ştefănescu, care... Pe Băluţă îl consideram la nivelul lui Coman sezonul trecut, dar anul trecut parcă a uitat fotbalul, e cu capul în nori. Ştefănescu, pe care am dat atâţia bani, nu are nicio realizare. 

Tănase atacant, Tavi în stânga, iar în dreapta nu ştiu. Avem doi, dar nu putem alege unul dintre ei. Îţi dai seama? Ai doi jucători valoroşi şi să nu ştii cu cine joci, că ţi-e teamă că nu ştii dacă ating mingea... Stai, Miculescu va juca dreapta sau în stânga. Soluţii avem", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

Mihai Lixandru, în continuare pedepsit la FCSB

Finanţatorul FCSB a rămas supărat pe mijlocaşul central Mihai Lixandru, căruia vrea să-i dea o lecţie, din cauza prestaţiei din returul cu Sparta Praga, din preliminariile Champions League. 

"Când o să creadă că are valoare, atunci o să joace. Dacă el crede că nu avem valoare şi că Sparta e mai valoroasă şi are şansă acasă la noi, înseamnă că nu are bărbăţie, curaj. Când le prinde, atunci va juca. Îmi plăcea mult de el, mă întrebam dacă nu cumva îl depăşeşte valoric pe Şut, dar se ascunde de joc, nu mai înţeleg fotbalul. Fotbalul pentru mine e o mare dilemă, minciună, nu mai înţeleg. Cum tu Lixandru te ascunzi de joc? Băluţă se ascunde de minge, Ştefănescu se ascunde de minge. Eu te văd când te ascunzi de minge. Tănase nu a fost extraoardinar, dar a căutat mingea, nu se ascundea de minge. 

Dacă i-ar fi afectat, atunci nu aş fi criticat. Eu critic, ca să-i încurajez, nu ca să-i descurajez. Îi critic ca să se concentreze. Critic ca să ştie Lixandru că trebuie să se arate la minge. Am ajuns şi Linz să ne batjocorească, aşa cred că au discutat. Au discutat la pauză şi nu a mai jucat Linz. În prima repriză parcă erau jaloane", a mai spus finanţatorul FCSB, Gigi Becali

Afla mai multe despre: lask linz fcsbgigi becali fcsb 

viewscnt
Articole similare