You are here:

Caz scandalos în Anglia! Un jucător care a plasat 289 de pariuri pe meciuri de fotbal a fost suspendat nouă luni

Caz scandalos în Anglia! Un jucător care a plasat 289 de pariuri pe meciuri de fotbal a fost suspendat nouă luni
Comentarii

Fundaşul echipei Torquay United, Austen Booth, a fost suspendat nouă luni pentru încălcarea regulilor privind pariurile, relatează bbc.com.

Un jucător care a plasat 289 de pariuri pe meciuri de fotbal a fost suspendat nouă luni

Jucătorul în vârstă de 26 de ani a recunoscut că a plasat 289 de pariuri pe meciuri de fotbal între 5 august 2017 şi 7 iulie 2021.

În această perioadă, el a jucat pentru Truro City, Buckland Athletic şi Tiverton Town în al şaptelea eşalon şi mai jos în fotbalul englez.

Toţi jucătorii din primele opt eşaloane ale fotbalului englez nu au voie să parieze pe niciun meci de fotbal.

"Clubul este foarte dezamăgit să piardă serviciile lui Austen, dar recunoaşte hotărârea FA şi sancţiunea impusă jucătorului nostru", a precizat Torquay într-un comunicat. „Toţi angajaţii cluburilor de fotbal trebuie să ştie că plasarea de pariuri pe fotbal este strict interzisă. Am reiterat acest lucru tuturor celor de la Torquay United în lumina acestui caz specific şi le-am reamintit de obligaţiile lor de a adera la regulile FA”.

„În cazul lui Austen, Torquay United consideră că sistemul de fotbal trebuie să facă mai mult pentru a educa ambele cluburi şi mai ales tinerii jucători care vin prin rândurile neprofesionale şi semi-profesionale. Aplaudăm intenţia lui Austen de a oferi un seminar echipei noastre sub 18 ani pentru a educa tinerii jucători cu privire la problema pariurilor din fotbal", a menţionat gruparea engleză.

Afla mai multe despre: angliapariuri angliajucator anglia suspendat 

viewscnt
Articole similare