You are here:

Cum a trecut Larisa Iordache peste momentul delicat de la cununia sa! "Lucruri neprevăzute". Cum arată noua sa viaţă, după marele eveniment | FOTO

Cum a trecut Larisa Iordache peste momentul delicat de la cununia sa! "Lucruri neprevăzute". Cum arată noua sa viaţă, după marele eveniment | FOTOgalerie foto

Diverse

Comentarii

Larisa Iordache a vorbit despre cum arată viaţa sa, după ce s-a cununat civil, în această vară, cu Cristian Chiriţa. Fosta gimnastă se gândeşte la fel de relaxată la viitor, deşi a trăit un aspect neplăcut în ziua cea mare.

Larisa Iordache: "Toate lucrurile neprevăzute s-au întâmplat, dar ne-am simţit foarte bine"

Multiplă campioană europeană şi mondială, precum şi medaliată cu bronz la Jocurile Olimpice din 2012, Larisa Iordache şi-a încheiat cariera la finalul lui 2021, iar în această vară şi-a unit destinele cu Cristian Chiriţa, multiplu campion naţional la tenis de masă. 

Pe 8 iunie, la Snagov, Larisa Iordache şi alesul său au avut de înfruntat ploaia, iar fosta sportivă a dezvăluit cum a trăit acele momente. 

"La anul ne dorim să facem căsătoria religioasă şi să ne unim sufletele în faţa lui Dumnezeu. Da, ne gândim la un anumit punct de vedere să avem o tematica, să iasă ceva frumos pentru invitaţii noştri. Sper să ne distram. Pentru mine şi Cristian este important să ne unim în fata lui Dumnezeu", a recunoscut Larisa Iordache. 

Cu experienţa de la cununia civilă, unde Larisa Iordache, Cristian Chiriţa şi invitaţii au fost surprinşi de furtuna care s-a abătut peste local, fosta gimnastică priveşte cu încredere spre următorul pas.

Galerie foto cu Larisa Iordache şi Cristian Chiriţa

"Meira (n.r. - sora lui Radu Drăguşin) s-a ocupat de coordonarea evenimentului (n.r. - cununia civilă). S-a ocupat extraordinar de bine, având în vedere că am fost atât de relaxaţi când a fost cununia civila şi a început să plouă. 

Toate lucrurile neprevăzute s-au întâmplat, dar ne-am simţit foarte bine. Nu ne-am stresat . Toată lumea spunea că am fost o doamnă care s-a măritat, foarte relaxată. Asta mi-a plăcut foarte mult.

Înainte să merg spre casă, să-mi iau rochia, să-l iau pe Cristian şi să mergem la local am trecut prin faţa case mamei mele şi i-am spus <<Te aştept la cununie>>. Cumva, prin ploaia respectivă, cred că şi-a făcut apariţia. Şi-a făcut apariţia în adevăratul sens al cuvântului. Cred că de aceea a fost şi relaxarea asupra noastră", a adăugat Larisa Iordache

Cum arată viaţa Larisei Iordache, alături de Cristian Chiriţa

Fosta componentă a lotului naţional de gimnastică a vorbit şi despre viaţa de cuplu. 

"Nu s-a schimbat foarte mult. Această căsătorie civilă a venit cu şi mai multă iubire, mult mai multă înţelegere şi siguranţă din toate punctele de vedere. Vorbim despre familia noastră. Suntem foarte fericiţi şi mulţuimiţi de ceea ce se întâmplă, de ceea ce reuşim să facem împreună, pentru că suntem alaturi unul de altul. 

Galerie foto cu Larisa Iordache şi Cristian Chiriţa

Pot să zic că sunt foarte norocoasă, pentru că am un soţ care se adaptează tuturor lucrurilor pe care eu mi le doresc. Gătesc, dar foarte rar, pentru că nu avem atât de mult timp la dispoziţie, dar în acelaşi timp ne place să ieşim în oraş şi să suplimentăm partea asta de gătit. Să nu ne mai pierdem timpul în bucătărie. 

Nu am un soţ pretenţios, manâncă orice. Se simte bine în preajma mea şi asta ne ajută foarte mult să fim împreună", a mai spus marea gimnastă a României, Larisa Iordache

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: larisa iordachelarisa iordache gimnasticalarisa iordache cununie civilalarisa iordache cristian chirita 

viewscnt
Articole similare