You are here:

Gabi Iancu a explicat motivele pentru care s-a întors la Farul: „Cred că fiecare jucător simte asta!”

Gabi Iancu a explicat motivele pentru care s-a întors la Farul: „Cred că fiecare jucător simte asta!”

Farul Constanța

Comentarii

Gabi Iancu s-a întors în această vară la Farul Constanţa, sub comanda lui Gheorghe Hagi.

Motivul pentru care Gabi Iancu a ales să se întoarcă la Farul

Decizia nu a fost deloc una dificilă pentru fostul atacant de la FC Hermannstadt. Fotbalistul a spus că a simţit că locul său este lângă Gică Hagi, antrenor care l-a introdus în fotbalul mare, pe vremea când echipa se numea „Viitorul Constanţa”.

Gabi Iancu a recunoscut că are o relaţie specială cu Gică Hagi şi speră să aibă rezultatele foarte bune la Farul, chiar dacă startul de sezon a fost unul modest.

„Mă bucur mult pentru că m-am întors acasă. Pentru mine aici este casa mea. Am avut un început de campionat mai lent şi acum văd că am dat drumul la benzină şi sperăm să nu se consume combustibilul până la finalul campionatului.

Eu nu am mai avut nevoie de readaptare pentru că ştiam cum se lucrează şi ce se face aici. Cred că fiecare jucător care a crescut undeva sau unde a jucat mai mult timp simte că acolo este locul lui.

Eu simt că locul meu e aici pentru că aici m-am simţit cel mai apropiat, chiar şi atunci când nu am avut evoluţii bune sau am venit într-un moment mai greu din punct de vedere fotbalistic în cariera mea.

Oamenii de aici mi-au dat încredere şi m-au susţinut poate mai mult decât aveam eu încredere în mine”, a declarat Gabi Iancu.

Afla mai multe despre: farulgabi iancugica hagi 

viewscnt
Articole similare