You are here:

OFICIAL | A semnat! Campionul mondial îşi continuă aventura la clubul din Champions League: ”Aici am devenit cel mai bun”

OFICIAL | A semnat! Campionul mondial îşi continuă aventura la clubul din Champions League: ”Aici am devenit cel mai bun”

Premier League

Comentarii

Emiliano Martinez îşi va contina şederea la Aston Villa, club care a crescut de la an la an, iar în acest sezon va juca în Champions League.

Emiliano Martinez, fericit la Aston Villa. A semnat prelungirea înţelegerii contractuale

Aston Villa a anunţat, în mod oficial, că jucătorul Emiliano Martinez a semnat prelungirea contractului cu formaţia din Birmingham.

Noul angajament al portarului argentinian cu gruparea din Premier League este până în 2029 şi va purta numărul 23 pe tricou, acelaşi ca la naţionala Argentinei.

”Am devenit aici cel mai bun portar din lume şi vrea să continui să mă dezvolt. La acest club am un antrenor fantastic cu portarii şi cel mai bun antrenor de fotbal”, a declarat Martinez, după ce a semnat prelungirea contractului cu Villa.

Emiliano ”Dibu” Martinez a ajuns la Aston Villa în 2020 de la Arsenal, pentrum suma de 18 milioane de euro. Până acum, a jucat 160 de meciuri pentru clubul din nordul Angliei.

De asemenea, în primul lui sezon petrecut pe Villa Park, el a stabilit un record pentru actuala sa formaţie: nu a primit gol în 15 partide de campionat.

Acum, odată cu venirea lui Unai Emery la echipă, Aston Villa a devenit şi o formaţie de Champions League, după ce a terminat pe locul 4 în sezonul trecut din Premier League, iar Emiliano Martinez a avut partea lui uriaşă la această performanţă.

Cotat la 28 de milioane de euro, ”Dibu” Martinez a adunat şi 45 meciuri pentru naţionala Argentinei, cu care a devenit campion mondial (2022) şi dublu câştigător de Copa America (2021 şi 2024).

Afla mai multe despre: emiliano martinezaston villapremier league 

viewscnt
Articole similare