You are here:

"Echipa rămâne palidă". Austriecii au dat verdictul după ce au văzut LASK Linz - FCSB: "Atunci a început dezastrul"

"Echipa rămâne palidă". Austriecii au dat verdictul după ce au văzut LASK Linz - FCSB: "Atunci a început dezastrul"

FCSB

Comentarii

Presa din Austria a evidenţiat forma slabă a lui LASK Linz în acest sezon, după remiza cu FCSB, din prima manşă a play-off-ului Europa League.

Presa din Austria a reacţionat, după ce a mai văzut încă un meci făcut de LASK Linz, de această dată cu FCSB

FCSB a remizat, joi seară, în deplasare, scor 1-1, cu echipa LASK Linz, într-un meci din prima manşă a play-off-ului Europa League. 

Au marcat Taoui ’34 pentru gazde şi Miculescu ‘45+2 pentru FCSB, iar campioana României speră să prindă grupele, după ce a avut o evoluţie consistentă în Austria. 

La final, jurnaliştii austrieci ai publicaţiei Kicker au dat verdictul, după ce LASK a câştigat un singur meci în acest sezon, 2-1 cu Hartberg, şi a pierdut de două ori în campionat, cu Altach, 1-2, şi 0-1 cu Salzburg. 

"LASK rămâne palidă şi pe plan internaţional: Doar 1:1 în prima manşă cu Bucureşti.

Când Berisha a lovit bara transversală cu puţin timp înainte de sfârşitul jocului, cei aproximativ 10.000 de fani din Raiffeisen Arena au rămas fără bucurie. Pe de altă parte, oaspeţii nu au reuşit să finalizeze câteva contraatacuri promiţătoare. 

Una peste alta, rezultatul 1:1 a fost acceptabil, iar decizia în privinţa calificării a fost amânată până săptămâna viitoare.

După un început bun şi deschiderea de scor prin Taoui, dezastrul a început pentru Linz înainte de finalul primei reprize. Mai întâi, Miculescu a egalat pentru FCSB, iar după reluare, căpitanul Robert Zulj a fost accidentat şi a trebuit să fie înlocuit. 

LASK a pierdut atunci firul şi românii s-au întors cu mai multă forţă", a notat Kicker.at. 

Returul va avea loc în data de 29 august, de la ora 21.30, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: lask linz fcsbfcsb europa league 

viewscnt
Articole similare