You are here:

Posibil duel Alcaraz - Sinner în semifinale la US Open. Cum ar putea arăta cealaltă semifinală

Posibil duel Alcaraz - Sinner în semifinale la US Open. Cum ar putea arăta cealaltă semifinală

Tenis

Comentarii

Carlos Alcaraz (21 de ani) şi Jannik Sinner (23 de ani) s-ar putea întâlni într-un duel şoc în semifinalele US Open.

Alcaraz - Sinner, finala din semifinale. Djokovic s-ar duela cu Zverev

Jannik Sinner, numărul 1 mondial şi câştigător al ediţiei din acest an a Australian Open, l-ar putea înfrunta în semifinalele US Open pe Carlos Alcaraz, locul 3 mondial şi câştigător al titlurilor de la Roland Garros şi Wimbledon, potrivit tragerii la sorţi de joi pentru ultimul turneu de Grand Slam al anului.

Sinner, care în primul tur va juca împotriva americanului Mackenzie McDonald, l-ar putea înfrunta în sferturile de finală pe Daniil Medvedev (favoritul 5), câştigătorul ediţiei din 2021 şi vicecampion în 2019 şi 2023.

Carlas Alcaraz va evolua în primuul tur cu un sportiv venit din calificări. Până acum, Alcaraz are patru turnee de Grand Slam cucerite (Wimbledon 2023, 2024, US Open 2022 şi Roland Garros 2024), în timp ce Sinner a câştigat Australian Open 2024.

Astfel, spaniolul ar fi în căutarea celui de-al doilea său triumf la Grand Slam-ul american. De partea cealaltă, italianul caută abia primul trofeu la turneul de peste ocean.

Cealaltă semifinală l-ar putea opune pe Novak Djokovic (2), campion olimpic la Paris şi în căutarea recordului all-time de 25 de titluri de Grand Slam, finalistului din 2020, Alexander Zverev (4) sau finalistului din 2022, Casper Ruud (8). Djokovici va înfrunta în primul tur un sportiv din calificări.

Afla mai multe despre: tenisus opencarlos alcarazjannik sinner 

viewscnt
Articole similare