You are here:

Gigi Becali, prima reacţie după remiza FCSB-ului în Austria: ”Singurii care mi-au plăcut. Şansele acum sunt de partea noastră”

Gigi Becali, prima reacţie după remiza FCSB-ului în Austria: ”Singurii care mi-au plăcut. Şansele acum sunt de partea noastră”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali (66 de ani) a tras concluziile după remiza scoasă de FCSB pe terenul austriecilor de la LASK Linz.

FCSB a încheiat la egalitate cu LASK Linz, scor 1-1, în deplasarea de pe Oberosterreich Arena, în manşa tur a play-off-ului Europa League. David Miculescu a marcat pentru formaţia roş-albastră în minutul 45+2.

Ce se petrece cu favoritul său: ”Cât timp e Olaru acolo”

Imediat după ultimul fluier al partidei, Gigi Becali a avut o primă reacţie şi a remarcat doi jucători. A vorbit şi despre situaţia lui Florin Tănase.

De asemenea, patronul campioanei a precizat şi care sunt şansele echipei sale pentru calificare în faza principală a Europa League.

"Nu prea sunt mulţumit de prima repriză cu ce s-a întâmplat. Am avut şi noroc, că altfel putea să iasă. De ce să nu intri în teren să joci ca în a doua repriză? Am intrat. Nu pot să-mi dau seama. Ei au mai contat? A fost mingea doar la noi în a doua repriză. Era 70-30 posesia, apoi s-a făcut 60-40 posesia, ei n-au mai contat în a doua repriză, cu pressing. 

Singurii care mi-au plăcut dintre cei care au intrat au fost Baba şi Tănase. Tănase acolo unde a dat pasă putea urca să dea gol, dar nu a dat pasă că a dat afară, a dat în aut. Tănase va fi un jucător principal, care va ajuta foarte mult. Îl văd atacant sau numărul 10. E Olaru acolo şi cât e Olaru acolo Tănase va juca atacant. 

Şansele acum să spunem că sunt de partea noastră. După ce am văzut, altădată spuneam altfel, dar după ce am văzut ce s-a întâmplat cu Sparta Praga nu mai spun altfel.

Nu aveam voie cu Sparta Praga, că i-am dominat acasă. Ei ne-au dat trei goluri, dar două au fost cadouri, cadoul lui Târnovanu şi penalty-ul cadou făcut de Dawa. Nu a vrut Dumnezeu cu noi, dacă am luat goluri aiurea... Dacă-l aveam pe Coman, acum eram calificaţi. Vezi ce înseamnă un jucător?", a declarat Gigi Becali, conform Prima Sport

Returul dintre FCSB şi LASK Linz va avea loc peste o săptămână, de la ora 21:30, la Bucureşti.

Afla mai multe despre: fcsbgigi becaliconference league 

viewscnt
Articole similare