You are here:

Gigi Becali a dat anunţul în scandalul banilor pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar: "La FIFA se cunoaşte practica asta"

Gigi Becali a dat anunţul în scandalul banilor pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar: "La FIFA se cunoaşte practica asta"

FCSB

Comentarii

FCSB a remizat cu scorul de 1-1 pe terenul celor de la LASK Linz în manşa tur a play-off-ului UEFA Europa League.

Campioana României a obţinut un rezultat pozitiv în faţa echipei austriece, în turul disputat pe Raiffeisen Arena din Linz. Gazdele au deschis scorul în minutul 34, prin Taoui, însă David Miculescu a reuşit să echilibreze situaţia de pe tabelă cu o reuşită în prelungirile primei reprize.

Patronul celor de la FCSB, Gigi Becali, a vorbit despre o situaţie neobişnuită cu care se confruntă în prezent, încasarea banilor pentru transferul lui Florinel Coman în Qatar. Coman a părăsit-o pe FCSB în această vară şi s-a transferat la Al Gharafa, echipă din prima ligă qatareză.

Probleme au intervenit odată cu încasarea banilor pentru transferul golgheterului "roş-albaştrilor" din sezonul trecut. Reprezentanţii clubului din Qatar susţin că banii au fost trimişi, însă suma de transfer a ajuns într-un cont din Vietnam. Gigi Becali este nemulţumit de situaţie şi va merge cu acest caz la FIFA, pentru a-şi primi banii pe transferul lui Florinel Coman.

Gigi Becali: "Cum să dai banii în Vietnam?"

"Până mâine mi-au cerut datele, documentele şi probabil că în vreo două săptămâni se va judeca. E practică asta, la FIFA se cunoaşte practica asta cu banii în Vietnam. Lui Budescu i-au dat banii în Vietnam, 2.700.000, ei că nu vor să dea banii, dau banii în Vietnam, înţelegi? Acum plăteşte guvernul, au şi nişte italieni acolo, nu ştiu ce directori sunt, nu ştiu ce avocaţi sunt.

Ăla a lucrat la UEFA, italianul. Acolo a fost un scandal acum ceva timp, cu banii în Vietnam. Cum să dai banii în Vietnam? Dacă noi avem un contract şi în contract spune că nu se poate schimba, acolo în contract spune unde să se dea banii.

FIFA are un sistem ca să nu mai fie escrocherii, că se făceau înainte. 'Ne-aţi emis factura, dar în factura ne-aţi pus alt număr de cont.' Dar ce mă, în factură îţi pui numărul de cont? În factură îţi pui suma, atât.

Noi în baza încrederii pe care o avem, încrederea între cluburi. Care încredere mă? Că nu mi-ai dat banii nici pe Keşeru, ţi-am luat banii după un an de judecată la FIFA, înţelegi? Aveam încredere mare între cluburi, dar eu cred că la cum s-a întâmplat, eu cred că sunt implicaţi oameni din club de acolo, care fac asta.", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport.

Afla mai multe despre: fcsbflorinel comangigi becalial gharafaqatar 

viewscnt
Articole similare