You are here:

CFR Cluj, ca o familie. Marcatorul cu Pafos a înţeles indicaţia primită de la Dan Petrescu: ”Mai bine îmi ajut echipa şi să câştigăm”

CFR Cluj, ca o familie. Marcatorul cu Pafos a înţeles indicaţia primită de la Dan Petrescu: ”Mai bine îmi ajut echipa şi să câştigăm”

CFR Cluj

Comentarii

Jucătorul celor de la CFR Cluj, Meriton Korenica (27 de ani), a tras concluziile după victoria echipei româneşti cu Pafos, în play-off-ul Conference League.

CFR Cluj a învins-o, pe teren propriu, Pafos, echipa la care joacă şi Vlad Dragomir, scor 1-0, în prima manşă a play-off-ului Conference League.

Golul a fost marcat de Mertion Korenica, în minutul 17. În minutul 40, de la clujeni a fost eliminat Deac.

Noutate cu care a venit Petrescu în meciul cu Pafos

La finalul meciului, Korenica a reacţionat şi a tras un semnal de alarmă că nimic nu este încheiat în privinţa calificării.

”E o victorie, dar deocamdată nu e nimic. Am rezolvat doar 50% din treabă. E dificil să joci în 10 oameni, dar cred că ne-am luptat tot meciul şi am meritat să câştigăm. E o victorie bună, însă avem de muncit mult mai mult în Cipru. 

A fost un gol frumos, dar nu contează cine înscrie, importantă este victoria. Trebuie să luptăm şi în retur. 

Da, după eliminare (n.r. cartonaşul roşu primit de Deac) antrenorul a decis să mă folosească fundaş stânga. El a crezut că e cel mai bine pentru echipă. Mai bine îmi ajut echipa şi să câştigăm, decât să joc unde mă simt cel mai bine şi să fim învinşi”, a declarat Korenica, potrivit Prima Sport.

Afla mai multe despre: cfr clujmertion korenicaconference league 

viewscnt
Articole similare