You are here:

Gigi Becali s-a uitat la televizor la ce declară titularul de la FCSB! "Băi, m-a enervat rău de tot. De asta nu mai joacă, că nu are valoare"

Gigi Becali s-a uitat la televizor la ce declară titularul de la FCSB! "Băi, m-a enervat rău de tot. De asta nu mai joacă, că nu are valoare"

FCSB

Comentarii

Finanţatorul FCSB, Gigi Becali, a lămurit ce s-a întâmplat cu "dispariţia" din primul 11 al unui jucător care l-a impresionat până în startul acestui sezon.

Declaraţia care i-a fost fatală unui titular de la FCSB! Gigi Becali a ascultat din întâmplare

FCSB s-a apropiat de grupele Europa League, după 1-1 cu LASK Linz, în Austria, însă unul dintre titularii obişnuiţi a ajuns să fie pedepsit de Gigi Becali. 

Misterul din jurul mijlocaşului Mihai Lixandru a fost elucidat de Gigi Becali, care a dezvăluit că se impun noi schimbări în atac, după LASK Linz - FCSB, scor 1-1, în play-off-ul Europa League. 

Cândva la acelaşi nivel cu Adrian Şut, după cum recunoaşte Gigi Becali, mijlocaşul care a fost împrumutat şi la CS Mioveni primeşte o lecţie din partea finanţatorului, chiar în această perioadă. 

Totul din cauza declaraţiei pe care Mihai Lixandru a dat-o înainte de returul pierdut de FCSB cu Sparta Praga, din turul al treilea preliminar Champions League. După ce l-a urmărit la televizor, Gigi Becali chiar a dorit să-l schimbe din echipa de start. 

"Voiam să-i măresc lui Lixandru, dar nu mai... A dat o declaraţie înainte de meciul cu Sparta Praga şi mă uitam la televizor şi am văzut declaraţia lui. Am vrut să-l schimb atunci şi îmi pare rău că nu l-am schimbat, mai erau trei ore până la meci. Băi, nu mai joacă ăsta, dar nu mai avea... Nu poţi face asta. 

A spus că prima şansă e a lor, sunt mai valoroşi decât noi. Băi, m-a enervat rău de tot, nu ştiam ce să mai fac. De asta nu mai joacă, că nu are valoare, nu a zis el că nu are valoare?", a declarat Gigi Becali, la Prima Sport. 

"Când o să creadă că are valoare, atunci o să joace. Dacă el crede că nu avem valoare şi că Sparta e mai valoroasă şi are şansă acasă la noi, înseamnă că nu are bărbăţie, curaj. Când le prinde, atunci va juca. Îmi plăcea mult de el, mă întrebam dacă nu cumva îl depăşeşte valoric pe Şut, dar se ascunde de joc, nu mai înţeleg fotbalul", a mai spus Gigi Becali. 

Cum a prefaţat Mihai Lixandru returul FCSB - Sparta Praga, din preliminariile Champions League

"Tot ei pleacă cu prima şansă din punct de vedere al lotului. Au un lot mult mai valoros şi experienţă în cupele europene, dar noi putem trece mai departe pentru că avem un grup foarte bun şi pentru că jucăm acasă cu nişte suporteri extraordinari.

Nu ştiu ce detaliu va face diferenţa, dar sunt sigur că vor pregăti meciul mult mai bine, probabil ne-au luat şi pulsul. Sunt sigur că şi fazele fixe vor fi foarte importante. Ei marchează multe goluri din faze fixe, ştim treaba asta, ne-am pregătit şi sperăm să îi blocăm. Este o echipă complexă, valoroasă şi trebuie să fim atenţi. Nu am exersat penalty-urile, este posibil astăzi, Mister poate să ne spună", spunea Mihai Lixandru, acum mai bine de o săptămână, înainte de meciul decisiv FCSB - Sparta Praga, încheiat 2-3.  

Afla mai multe despre: gigi becalimihai lixandrugigi becali fcsblask linz fcsb 

viewscnt
Articole similare