You are here:

„Am avut ofertă de la Dinamo!” MM Stoica, dezvăluire incredibilă în direct: „Da, pe foarte mulţi bani!”

„Am avut ofertă de la Dinamo!” MM Stoica, dezvăluire incredibilă în direct: „Da, pe foarte mulţi bani!”

Dinamo București

Comentarii

MM Stoica a dezvăluit că a avut o ofertă importantă de la Dinamo, pe vremea când Cristi Borcea era patronul clubului bucureştean.

MM Stoica a fost dorit de Cristi Borcea la Dinamo

Informaţia a fost oferită de MM Stoica chiar după interviul lui Louis Munteanu, în care a mărturisit că a refuzat-o pe FCSB din simplul motiv că nu şi-a dorit sub nicio formă să evolueze în tricoul roş-albastru.

În acest context, MM Stoica a povestit că şi el s-a confruntat cu o situaţie asemănătoare, atunci când a fost dorit cu insistenţă de Dinamo, chiar într-o perioadă în care oficialul de la FCSB avea nevoie de bani. Totuşi, dat fiind faptul că avea deja o legătură strânsă cu Steaua, conducătorul l-a refuzat pe prietenul Cristi Borcea.

„Eu am avut ofertă de la Dinamo pe foarte, foarte mulţi bani, într-un moment în care aveam nevoie de bani. N-am putut să merg. A fost oferta după ce am fost la Steaua. Sunt prieten cu Cristi Borcea, aş fi lucrat extraordinar cu el, dar nu puteam merge la Dinamo, nu mă imaginam la clubul ăla”, a spus MM Stoica, la Prima Sport.

Ce a spus Louis Munteanu despre refuzul pe care l-a dat celor de la FCSB

După dubla pentru CFR Cluj, atacantul a fost întrebat de ce a refuzat FCSB şi a fost tranşant. 

"Nu mă interesează FCSB! Nu am vrut eu să merg acolo. Aşa cum am mai spus nu am vrut să merg acolo şi asta a fost. Nu! Fără explicaţii, seară bună", a spus Louis Munteanu.

Afla mai multe despre: mm stoicadinamooferta 

viewscnt
Articole similare