You are here:

”Am fost destul de crispaţi. Este un nou campionat”. Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău după ce ”U” Cluj a învins-o pe FC Argeş

”Am fost destul de crispaţi. Este un nou campionat”. Ce a declarat Ioan Ovidiu Sabău după ce ”U” Cluj a învins-o pe FC Argeş

Superliga

Comentarii

Ioan Ovidiu Sabău a tras concluzille, la finalul partidei dintre Universitatea Cluj şi FC Argeş.

Tehnicianul ”Şepcilor Roşii” consideră că echipa sa merita victoria, deşi startul meciului nu a fost aşa cum şi-ar fi dorit.

”Am fost destul de crispaţi. Este un nou campionat”

"Se creează o emulaţie, o stare de spirit deosebită, până la urmă am pregătit destul de bine jocul. Sunt mulţumit, pentru că ştiam că ne aşteaptă un joc foarte greu. Este început de play-out, un nou campionat. Adversarul nostru venea după 14 jocuri fără victorie. Am fost şi noi destul de crispaţi, de tensionaţi. Ne-am dorit să câştigăm.

A fost totuşi o victorie muncită, meritată. Încă este devreme să vorbim de un obiectiv îndeplinit.  Avem meciuri foarte grele, trebuie să avem starea de spirit potrivită, să nu apară accidentări, suspendări sau altele.

Mai sunt câţiva jucători accidentaţi şi aveau nevoie de această perioadă de pauză, în care se vor antrena mai bine”, a declarat Ioan Ovidiu Sabău.

În urma acestul rezultat, Universitatea Cluj a urcat până pe locul trei în play-out, la trei puncte distanţă de liderul FC U Craiova, şi la şase peste primul loc retrogradabil, ocupat de FC Argeş.

Afla mai multe despre: u cluj 

viewscnt
Articole similare