Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Am o singură solicitare pentru el". Edi Iordănescu, despre fotbalistul de la FCSB care a jucat în România - Slovenia: "Să înveţe să joace aşa, ăsta e fotbalul mare"

"Am o singură solicitare pentru el". Edi Iordănescu, despre fotbalistul de la FCSB care a jucat în România - Slovenia: "Să înveţe să joace aşa, ăsta e fotbalul mare"

Echipa națională

Comentarii

Selecţioner Edward Iordănescu a vorbit despre mai mulţi fotbalişti din lot, după ce echipa naţională a României a pierdut, joi, pe teren propriu, scor 1-2, meciul amical disputat împotriva naţionalei Sloveniei.

Edi Iordănescu, după România - Slovenia 1-2

La finalul partidei, selecţionerul a formulat câte o concluzie despre mai mulţi tricolori. Nici Andrei Cordea, fotbalistul momentului la FCSB, n-a lipsit de pe lista lui Iordănescu.

Antrenorul i-a transmis că trebuie să îmbunătăţească două capitole. 

"Cordea are călităţile pe care le-a demonstrat şi aici. La club a jucat în cupele europene.

Am o singură solicitare pentru el, să aibă mai multă încredere. Din păcate, în multe momente l-am văzut cu decizii pripite şi fără încredere. Trebuie să înveţe să joace şi cu adversar în spate, pentru că ăsta e fotbalul mare, să aibă mai multă mobilitate în teren. 

Dar nu are nicio scuză să n-aibă încredere, va avea suportul meu în continuare şi va fi sub observaţia noastră şi după această acţiune", a declarat selecţionerul despre Andrei Cordea, care n-a mai ieşit din vestiar la pauză, după ce a început ca titular. 

De asemenea, Edi Iordănescu i-a analizat pe mai mulţi tricolori, care au evoluat în înfrângerea cu Slovenia. 

"Avem un Marius Marin, pe care l-am câştigat, Olaru care devine certitudine. Îmi doresc să-l recâştigam pe Tudor Băluţă, îmi doresc ca dintre jucătorii tineri să mai descoperim unul, doi. Mă bucură revenirea lui Olimpiu Moruţan, realizarea (n.r. - golul) lui Drăguş, pentru că e un jucător care poate fi câştiga pentru naţională. 

Cicaldau îmi doresc să şi recapete forma.  Burcă e o certitudine pentru naţională şi să sperăm că şi Moldovan.

Atitudinea lui Puşcaş a fost una corectă, s-a luptat, a făcut totul pentru echipă, a încercat să ţină de minge, a fost prezent la careu. Dacă e mai inspirat, dacă alege un procedeu tehnic diferit, puţin mai mult sânge rece în faţa porţii, vorbeam despre cel puţin un  egal (n.r. - cu Slovenia)", a adăugat Edward Iordănescu. 

Afla mai multe despre: edi iordanescuandrei cordea 

viewscnt
Articole similare