Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

”Am rămas fără aer.” Imagini incredibile la un meci de juniori! Costel Orac l-a lovit cu pumnul pe un antrenor al Stelei. De la ce a pornit totul

”Am rămas fără aer.” Imagini incredibile la un meci de juniori! Costel Orac l-a lovit cu pumnul pe un antrenor al Stelei. De la ce a pornit totul

Fotbal intern

Comentarii

Concordia Chiajna şi CSA Steaua s-au întâlnit în etapa a patra a Ligii Elitelor U17. Deşi meciul s-a terminat nedecis, scor 0-0, confruntarea juniorilor nu a fost lipsită de incidente.

Spre finalul meciului, un stelist şi un jucător al Concordiei s-au luat la bătaie, după o fază banală, iar conflictul celor doi a provocat o încăierare generală. Scandalul a început şi la nivelul celor două bănci tehnice. Costel Orac, fostul mare atacant al lui Dinamo din anii 80’ şi în prezent şeful Centrului de copii şi juniori al ilfovenilor, l-a lovit cu pumnul în stomac pe Vlăduţ Lakatos, secundul echipei U17 a roş-albaştrilor. Lakatos a acuzat lovitura primită şi a rămas întins pe gazon, moment în care micii stelişti au intervenit.

”M-am prăbuşit pentru că am rămas fără aer”

Conform spuselor lui Lakatos, Costel Orac a răbufnit în momentul în care acesta a încercat să aplaneze conflctul tinerilor fotbalişti. În incident a fost implicat şi preşedintele clubului ilfovean, Mugur Porumbacu, care ar fi agitat spiritele.

„A fost acel duel spre finalul jocului, când jucătorul de la Chiajna l-a lovit cu pumnul pe jucătorul nostru, iar de aici a ieşit o bătaie generală. Noi am încercat să aplanăm conflictul, să se liniştească totul. 

Apoi a apărut din tribună domnul Orac, nu l-am recunoscut iniţial. Îmi zicea să stau liniştit, să mă duc pe bancă. M-am apropiat de el şi i-am spus: «Cine eşti dumneata să îmi spui mie să mă duc pe bancă? Numai arbitrii îmi pot spune asta». Atunci m-a lovit cu pumnul în stomac.  N-am jucat teatru, m-am prăbuşit pentru că am rămas fără aer. Arbitrii nu au văzut incidentul şi au dat drumul mai departe la joc. 

La U17, Orac a stat pe banca celor de la Chiajna, deşi nu ştiu să fie antrenorul acestei echipe şi nici să fi fost trecut pe foaie la meciul nostru de tineret. 

A apărut şi domnul Mugur Porumbacu (n.r preşedintele Concordiei Chiajna), să înjure, să intimideze jucătorii. S-a luat şi de mine, ştie că sunt din Galaţi şi îmi spunea să mă duc înapoi în Moldova, ca domnul Orac e un fost mare fotbalist şi că cine aş fi eu să mă iau de el”, a spus Lakatos, pentru gsp.ro.

Afla mai multe despre: steaua 

viewscnt
Articole similare