Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ameninţare incredibilă din partea şeicilor. Cine a pierdut lupta dintre Messi şi Pochettino la PSG

Ameninţare incredibilă din partea şeicilor. Cine a pierdut lupta dintre Messi şi Pochettino la PSG

Ligue 1

Comentarii

Khalifa Bin Hamad Al Thani, care face parte din familia care controlează clubul PSG prin intermediul Qatar Sports Investments, a lansat o ameninţare publică la adresa lui Mauricio Pochettino, cel care pare că a pierdut disputa cu Lionel Messi, apărută peste noapte în timpul ultimului meci din Ligue 1.

Emirul l-a pus la punct pe Mauricio Pochettino, după "duelul" cu Messi

Au apărut primele probleme în paradisul de la PSG, după ce echipa a primit şi mai multe vedete în ultima perioadă de transferuri. Hakimi, Donnarumma, Sergio Ramos, Wijnaldum au ajuns în capitala Franţei, dar transferul suprem a fost cel al lui Messi. Totuşi, primele disensiuni au apărut deja.

CFR Cluj - Univesitatea Craiova. Comentăm şi pariem live, pe canalul nostru de YouTube

Duminică seara, PSG a învins-o pe Lyon cu 2-1 în Ligue 1, dar Lionel Messi n-a terminat meciul pe teren. În minutul 76, Mauricio Pochettino a luat o decizie cu care fostul fotbalist al Barcelonei nu a fost de acord. L-a schimbat pe fostul Balon de Aur şi a stârnit nemulţumirea atacantului. 

Messi i-a aruncat câteva cuvinte, în momentul schimbării, tehnicianul său, Maurichio Pochettino, şi a refuzat să dea mâna cu acesta.

Se pare că antrenorul a pierdut, deja, duelul cu starul din lot. Emirul care controlează PSG, Khalifa Bin Hamad Al Thani, a avut o reacţie incredibilă. El a publicat o imagine în care Pochettino are mâna ridicată, dar şi un mesaj: "Londra e un oraş frumos, cunoşti asta". 

Ce a spus Mauricio Pochettino despre schimbarea lui Messi

"Am luat decizia de a-l scoate pe Messi din cauza unei posibile accidentări. Avem meciuri importante şi trebuie să-l protejăm. Acestea sunt decizii luate pentru echipă şi toată lumea ştie că avem mulţi jucători minunaţi. Trebuie să luăm aceste decizii. Uneori sunt privite favorabil, alteori, mai puţin", a spus principalul de 49 de ani, potrivit marca.com.

Tehnicianul, care are pe mână vedete cotate la aproximativ 1 miliard de euro, conform Transfermark, are şansa de a oferi o nouă reacţie, marţi, în cadrul unei conferinţe de presă, despre momentul în care a fost lăsat cu mâna în aer de Messi. 

Khalifa Bin Hamad Al Thani a fost cel care a dezvăluir transferul lui Messi la PSG pe reţelele de socializare, înainte ca mutarea să fie anunţată, oficial, de multipla campioană a Franţei. 

Afla mai multe despre: lionel messikhalifa bin hamad al thanipsgmauricio pochettinomauricio pochettino messi 

viewscnt
Articole similare