Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Ana Maria Popescu a fost premiată. Mesajul fostei spadasine după ce a primit al cincilea titlu din carieră

Ana Maria Popescu a fost premiată. Mesajul fostei spadasine după ce a primit al cincilea titlu din carieră

Sporturi

Comentarii

Ana Maria Popescu a primit titlul de cetăţean de onoare în oraşul Bragadiru, din judeţul Ilfov. Este al cincilea astfel de premiu onorific căpătat de fosta scrimeră.

Ana Maria Popescu a fost premiată. Mesajul fostei spadasine după ce a primit al cincilea titlu din carieră

Cu ocazia acestui eveniment, Ana Maria Popescu a vorbit despre ce înseamnă pentru ea să primească acest titlu.

Fosta sportivă a dezvăluit şi ce planuri are în localitatea ilfoveană, acolo unde este rezidentă de mai mulţi ani.

”Al cincilea titlu de cetăţean de onoare. De două ori cetăţean de onoare în Craiova, cetăţean de onoare în Bucureşti, în Buşteni şi acum în oraşul Bragadiru, unde locuiesc de mai bine de zece ani.

(n.r. ce îşi doreşte să aducă în Bragadiru) Scrima! Scrima şi sportul. Îmi doresc ca toţi copiii de aici să aibă ocazia să primească cât mai multe informaţii. Bineînţeles că-mi doresc şi acesta a fost motivul pentru care am primit acest titlu. Să transmit mesajul că putem să facem lucruri frumoase pentru sport în Bragadiru.

Tot ce ştiu despre sportul brăgădirean datează de nu ştiu câţi ani. Eram mică pe atunci când încă era echipa Fulgerul Bragadiru. Nu ştiu câţi ani au trecut de atunci, dar tocmai de aceea mă gândesc că acest club sportiv orăşenesc poate să găzduiască mai multe secţii şi îmi doresc o secţie de scrimă şi de ce nu şi alte sporturi. 

Este un titlu onorific, pur şi simplu. Singura facilitate pe care o am este faptul că pot să le transmit mai departe acest mesaj important. Da, ştiu, comunitatea se confruntă şi cu alte probleme mult mai serioase, dar sper că şi domeniul sportiv să se numere printre priorităţi. Sper că la un moment dat să vă chem aici să inaugurăm sala de scrimă. 

Sunt multe lucruri de făcut în sportul românesc. Important pentru mine a fost să mă întâlnesc cu întreaga echipă din primăria Bragadiru. Eu nu mă pricep la politică, dar important e să transmit acest mesaj, să dăm ocazia copiilor să practice cât mai mult sport sau măcar să aibă alternative.

Când te întâlneşti cu viata la 30 plus de ani afli că şi facturile trebuiesc plătite, afli că sunt o groază de chestii de făcut, da, nici viaţa de birou nu este uşoară. Sunt la început, am foarte multe de învăţat, abia aştept să vă invit şi să vă povestesc mai multe despre proiectele pe care le desfăşor acolo, dar toate la timpul lor.

În continuare îmi pun ceasul să sune dimineaţa, dar măcar nu mai dorm în hainele de antrenament cum mi se întâmpla la centrul olimpic de la Craiova”, a declarat Ana Maria Popescu.

Afla mai multe despre: ana maria popescu 

viewscnt
Articole similare