Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno a explicat plecarea sa de la FCSB: „E greu când nu te simţi apreciat!”

Andrea Compagno a explicat plecarea sa de la FCSB: „E greu când nu te simţi apreciat!”

FCSB

Comentarii

Andrea Compagno nu mai este fotbalistul celor de la FCSB.

Andrea Compagno a vorbit despre plecarea sa de la FCSB

Atacantul italian a ales China ca următoare destinaţie, acolo unde va evolua în prima ligă pentru Tianjin Tiger. Înainte de plecare, Compagno a ţinut să le transmită un mesaj suporterilor de la FCSB, dar şi să explice cât de greu i-a fost la echipa bucureşteană în perioada recentă.

„E puţin ciudat. România este o ţară minunată, mi-a dat multe şi pe plan personal şi pe plan fotbalistic. O să rămân mereu recunoscător. S-a întâmplat totul foarte repede. E o schimbare importantă, e foarte departe. Din punct de vedere uman este doar un la revedere. Din punct de vedere fotbalistic nu se ştie.

Pare că eu am vrut să plec în China doar ca FCSB să nu ia bani! Nu e adevărat! Eu o să le fiu mereu recunoscător celor de la FCSB! Mi-au dat o oportunitate mare, mai ales anul trecut. Pe suporteri o să îi am în inimă.

La FCSB au fost şase luni foarte grele. Am încercat să fiu profesionist. Când nu te simţi apreciat, e greu. Simţeam că mă apreciază doar suporterii, lor vreau să le mulţumesc! A fost o onoare să joc la FCSB, vreau să le transmit mulţumiri.

Nu mă aşteptam să se întâmple aşa. Anul trecut a fost cel mai frumos din viaţa mea, îmi era imposibil să mă gândesc la asta. Momentele grele îl ajută pe om totuşi. Am crescut mult în această perioadă, dar îmi doream să joc mai mult. Nu ştiu ce s-a întâmplat”, a spus Andrea Compagno la plecarea spre China.

Afla mai multe despre: andrea compagnofcsbchinatransfer 

viewscnt
Articole similare