Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Compagno vrea în Serie A, dar a primit o ofertă dintr-un alt campionat. Gigi Becali e dispus să-l cedeze: ”Atât am cerut!”

Andrea Compagno vrea în Serie A, dar a primit o ofertă dintr-un alt campionat. Gigi Becali e dispus să-l cedeze: ”Atât am cerut!”

Fotbal

Comentarii

Toate informaţiile apărute în spaţiul media în aceste zile indică o despărţire între Andrea Compagno şi FCSB, în această vară.

Andrea Compagno şi-ar dori să plece de la FCSB

Fotbalistul italian a oferit un nou interviu presei din Italia, în care recunoaşte că vrea să se transfere într-un campionat important al Europei, poate chiar Serie A, pentru a avea mai multe şanse de a prinde echipa naţională.

  • 2 milioane de euro este cota lui Andrea Compagno, conform transfermarkt.de.

Este diferenţă între a marca în Serie A şi a marca în Superliga, sunt primul care o va recunoaşte, dar anul trecut am fost atacantul italian cu cele mai multe goluri marcate.

Sper să fac pasul înainte, într-o altă ligă, în care să arăt ce pot. Poate chiar în Serie A”, a declarat Andrea Compagno, pentru radiosportiva.com.

Vrea în Serie A, dar l-au ofertat arabii

Cu toate acestea, dorinţa lui Andrea Compagno pare imposibil de realizat în momentul de faţă.

Gigi Becali a recunoscut că singura ofertă primită de atacant vine din Golf, însă negocierile rămân deschise. 

Omul de afaceri le-a cerut arabilor 2,5 milioane de euro în schimbul atacantului cumpărat de la FC U Craiova 1948, vara trecută, pentru 1,5 milioane de euro.

Din punctul meu de vedere, Compagno poate să plece de la FCSB dacă echipa care ne-a făcut o primă ofertă îmi dă 2.500.000 de euro, atât cât eu le-am cerut.

Dacă vor accepta să îmi dea suma asta de bani, atunci îi voi da drumul lui Compagno. Echipa care îl vrea este de la arabi, dar nu vă pot spune care este numele ei. Dacă o să plece Compagno, eu voi mai aduce doi atacanţi.

Dar, dacă o să rămână la FCSB voi mai transfera doar un singur atacant. Nu pot să zic că nu ne-am făcut treaba cu el. Stăteam destul de prost în atac până să vină Compagno la FCSB.

Se vedea clar că nu avem un vârf de careu, iar Compagno de la echipa lui Adrian Mititelu era cel mai bun vârf din prima ligă pe acest post”, a declarat Gigi Becali, conform prosport.ro.

 

Afla mai multe despre: andrea compagnogigi becali,  

viewscnt
Articole similare