Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini rămâne ”cu picioarele pe pământ” după începutul bun de campionat: ”Mai avem de lucrat până să fim la 100%”

Andrea Mandorlini rămâne ”cu picioarele pe pământ” după începutul bun de campionat: ”Mai avem de lucrat până să fim la 100%”

Fotbal

Comentarii

CFR Cluj a învins-o pe UTA, la Arad, scor 3-1 (2-1), vineri seară, într-o partidă din etapa a 2-a a Superligii, ediţia 2023/2024.

Cooper a deschis scorul printr-o reuşită superbă, în minutul 27, însă CFR Cluj a strâns rândurile şi a marcat de trei ori până la final, prin Daniel Bîrligea (min. 29), autogolul lui Cătălin Carp (min. 40) şi Emmanuel Yeboah (min. 85).

CFR Cluj, noul lider al Superligii

În urma acestui succes, CFR Cluj a urcat pe prima poziţie a Superligii, cel puţin provizoriu.

Andrea Mandorlini s-a declarat bucuros de această victorie, însă consideră că mai sunt lucruri de pus la punct până când echipa să fie la capacitate maximă.

Sunt foarte fericit, a fost o partidă foarte dificilă, dar vremea ne-a pus probleme. Jucătorii au făcut un meci bun şi le dedicăm victoria suporterilor care au venit la meci.

Mai avem până vom fi la 100%, mai sunt şi jucătorii care abia au venit şi au nevoie să se adapteze. Era fundamental să câştigăm în această etapă.

Perioada de mercato este un lungă, a venit Tachtsidis pe care îl ştiu de la Verona, dar pas cu pas cred că vom crea o mentalitate de campioni.

Meciul cu Adana va fi foarte greu, meciul cu UTA ne-a pregătit bine. De mânie ne vom gândi doar la meciul din Turcia”, a declarat Andrea Mandorlini la finalul meciului.

Afla mai multe despre: mandorliniuta-cfr 

viewscnt
Articole similare