Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrea Mandorlini şi Teoria Conspiraţiei. Antrenorul li s-a plâns italienilor: ”Presa bucureşteană încearcă să destabilizeze”

Andrea Mandorlini şi Teoria Conspiraţiei. Antrenorul li s-a plâns italienilor: ”Presa bucureşteană încearcă să destabilizeze”

Fotbal

Comentarii

Antrenorul celor de la CFR Cluj, Andrea Mandorlini (63 de ani), s-a arătat pe presa din Capitală, după ce a apărut informaţia că ar putea fi înlocuit de patronul Neluţu Varga.

Italianul li s-a plâns jurnaliştilor din Peninsulă de faptul că jurnaliştii din Bucureşti fac tot posibilul pentru a destabiliza echipele din provincie, dar în special echipa sa, CFR Cluj.

Andrea Mandorlini, supărat pe jurnaliştii din Bucureşti

Andrea Mandorlini s-a enervat când a citit zvonurile cu privire la înlocuirea sa, după ce jocul celor de la CFR Cluj a început să scârţâie în ultimele meciuri.

  • Ştirea a ajuns şi-n Italia, iar Mandorlini s-ar fi înfuriat teribil.

Pentru a-l linişti în această privinţă, şefii din Gruia au emis un comunicat de presă prin care îşi arată susţinerea totală pentru antrenorul italian.

Îmi pare foarte rău, mai ales că această ştire a avut o mare proeminenţă în Italia, patria mea, unde aş vrea să mă întorc într-o zi.

Din păcate, este mereu aceeaşi poveste: presa bucureşteană încearcă mereu să destabilizeze celelalte echipe.

Suntem pe locul doi şi suntem în frunte de foart emult timp. Ştiu bine că aceste presiuni sunt amplicate de controversele policite, implementate cu stil. Poate se tem de noi, toate celelalte echipe n-au mai câştigat de ceva timp.

Am ajuns şi am preluat o echipă aflată în reconstrucţie, care a schimbat opt dintre titulari. Obiectivul era restructurarea şi crearea unui proiect atractiv şi până acum avem succes. Am făcut mulţi jucători tineri să să joace şi să se exprime bine pe teren.

Toată lumea trece prin momente mai puţin bune pe parcursul unui sezon. Nici Manchester City nu a câştigat toate jocurile, dar suntem mulţumiţi cu ceea ce am făcut până acum, la fel şi patronii. Există o sinergie mare între noi.

Am remizat într-un meci, cu toate că am avut 30 de şuturi pe poartă, în timp ce în ultima rundă am pierdut după ce am lovit bara de trei ori, cu gol încasat în minutul 90.

Rezultatul contează, dar trebuie să te gândeşti şi la parcurs, la perofrmanţe, iar eu nu-mi pot învinovăţi echipa pentru nimic.

Şi apoi, în România sezonul este împărţit în două: cu play-off, un regulament special. Sezonul e încă lung”, a declarat Andrea Mandorlini, pentru italienii de la ”Tutto Mercato Web”.

Afla mai multe despre: andrea mandorliniitaliatutto mercato web 

viewscnt
Articole similare