Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

ŞOC în Superligă! Mutu revine în România şi se va bate la titlu. Cu ce echipă poate semna ”Briliantul”

ŞOC în Superligă! Mutu revine în România şi se va bate la titlu. Cu ce echipă poate semna ”Briliantul”

Superliga

Comentarii

Andrea Mandorlini are zilele numărate la CFR Cluj. Antrenorul italian al fostei campioane poate pleca din Gruia, deşi a semnat cu ardelenii în această vară. Motivul? Relaţia tensionată cu starurile clujenilor.

CFR Cluj a ratat în sezonul trecut primul titlu după cinci ani de supremaţie, iar clubul feroviar a trecut printr-un proces de reconstrucţie în această vară. Nu doar Dan Petrescu, ci şi jucători importanţi precum Burcă, Scuffet sau Nana Boateng au părăsit clubul din Gruia, după dezamăgirea din acest an. 

Oficialii clujeni au surprins pe toată lumea prin numirea lui Andrea Mandorlini pe banca tehnică. Antrenorul italian are un CV bogat, nu doar ca tehnician, ci şi ca fotbalist, dar ultimele sale experienţe înainte de revenirea la CFR nu au fost reuşite. 

Conflictul cu Deac poate fi ”fatal” pentru Mandorlini. Mutu este pe poziţii

CFR a avut un sezon bun până acum, deşi FCSB este lider în Superligă. Cu toate acestea, Mandorlini ar putea pleca din Gruia în această iarnă, după ce tatăl lui Ciprian Deac l-a făcut cu ou şi cu oţet în presă, din cauza faptului că fiul său a devenit rerzervă din titular indiscutabil. ProSport relatează că Adi Mutu ar putea să o preia pe CFR, datorită relaţiei de amiciţie cu patronul Neluţu Varga.  

”Briliantul” are zilele numărate la Neftci Baku. Adus în această vară pentru a se bate la titlu în Azerbaidjan, Mutu nu a confirmat, iar echipa sa este pe locul şase, la nouă puncte de lider.

Declaraţia tatălui l-a deranjat pe Deac. ”Trebuia să vorbească cu mine. Nu am dormit”

 ”Chiar de când am văzut că a apărut acel articol mi-am dorit foarte mult să clarific situaţia şi să spun că nu îmi convine, nu îmi face cinste şi sunt foarte supărat de cele apărute. Îmi pare rău că au apărut asemenea lucruri. Voiam să-mi cer scuze de cele întâmplate.

Îl înţeleg şi pe tatăl meu pentru că e subiectiv şi fiecare tată de fotbalist îşi doreşte ca fiul să joace cât mai mult, dar nu pot să accept asemenea lucruri. Dacă avea ceva de zis trebuia să vorbească cu mine, nu cu presa. Sunt un tip care nu m-am băgat în niciun conflict şi nu îmi place scandalul Am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de nimeni să vorbească în numele meu. Azi noapte nu am reuşit să adorm pentru că m-a afectat foarte mult”, a spus Ciprian Deac.

”Suntem în continuare uniţi. Nu ne-a afectat vestiarul”

 ”Vreau să lămuresc această situaţie şi să spun că nu ne-a afectat vestiarul. Suntem în continuare uniţi şi toţi băieţii sunt concentraţi la jocurile care urmează. Am vorbit şi cu antrenorul pentru că era normal. Îl înţeleg perfect şi pe dânsul, dar cred că cel mai rău din această poveste eu am ieşit pentru că am aproape 40 de ani şi nu am nevoie de avocaţi sau de nimeni să vorbească în numele meu. Am fost surprins, nu ştiam de acest articol şi îmi pare rău că s-a ajuns aici şi nu mă reprezintă asemenea lucruri.

Am muncit de mic să îmi fac un nume, să ajung la o echipă bună, să fac performanţă şi să se vorbească lucruri bune. Sunt supărat şi chiar azi noapte nu am reuşit să adorm pentru că m-a afectat foarte mult”, a adăugat jucătorul CFR-ului.

În ultimele patru meciuri de campionat, Deac a bifat doar patru meciuri, niciunul din postura de titular şi a adunat 38 de minute. În acet sezon a marcat un gol şi a dat o pasă decisivă în 10 jocuri.

Afla mai multe despre: superligăcfr clujadrian mutuandrea mandorlini 

viewscnt
Articole similare