Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Coubiş a complotat cu italienii la turneul final U19? ”Am auzit că ar fi vorbit cu ei” | EXCLUSIV

Andrei Coubiş a complotat cu italienii la turneul final U19? ”Am auzit că ar fi vorbit cu ei” | EXCLUSIV

Echipa națională

Comentarii

Managerul general al celor de la FCSB, Mihai Stoica (57 de ani), a declarat că şi anumite decizii ale antrenorilor federali l-au determinat pe fundaşul Andrei Coubiş (19 ani) să opteze pentru naţionala Italiei.

  • După ce a evoluat pentru naţionalele U19, U20 şi U21, Andrei Coubiş a răspuns pozitiv convocării naţionalei U20 a Italiei.

Mihai Stoica, despre Andrei Coubiş: ”L-am văzut! E o fiară”

Mihai Stoica a recunoscut că ar fi auzit anumite poveşti legate de Andrei Coubiş, în 2022, în perioada în care România U19 a participat la Campionatul European din Slovacia.

Atunci, ”tricolorii” au întâlnit Italia într-o partidă din grupă, iar faptul că Andrei Coubiş nu a fost titularizat, ţinându-se cont de faptul că joacă în Peninsulă, la juniorii lui AC Milan, a surprins pe toată lumea.

Aşadar, circulă varianta în care Andrei Coubiş nu ar fi fost titularizat de către selecţionerul Adrian Văsîi deoarece fundaşul ar fi avut anumite discuţii cu prietenii săi italieni, iar românii au considerat gestul ca fiind unul nepotrivit, mai ales înaintea meciului direct.

Asta cu retragerile unor jucători care n-au spus nimic, mă cam lasă rece. Una este să se retragă Ştefan Radu, care era cine era... El s-a retras că nu a mai vrut să fie rezervă neutilizată la o naţională unde merita să joace.

La Coubiş, o să-l ia naţionala de tineret a Italiei. Eu l-am văzut. A fost rezervă, rezervă, la naţionala U19, în Slovacia, la EURO, contra Italiei. După aceea, am auzit poveşti că ar fi fost rezervă pentru că nu-ştiu-ce ar fi vorbit cu cei din Italia.

Băi, oameni buni. Nu puteai să ţii jucător ca ăla rezervă. El se antrenează cu Milan. Are un fizic, de poate să te şi protejeze până la autocar. Nu ai cum aşa ceva. În condiţiile în care, când îl bagi, îl bagi fundaş dreapta. El e fundaş central, e o fiară”, a declarat Mihai Stoica, la Orange Sport.

Afla mai multe despre: andrei coubisitaliaromania 

viewscnt
Articole similare