Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Ivan, cu moralul la pământ după înfrângerea cu FCSB: ”Mai întâi să ne calificăm în play-off, după ne gândim la titlu”

Andrei Ivan, cu moralul la pământ după înfrângerea cu FCSB: ”Mai întâi să ne calificăm în play-off, după ne gândim la titlu”
Comentarii

Univesritatea Craiova a pierdut confruntarea de pe teren propriu cu FCSB, scor 2-3.

Universitatea Craiova a pierdut derby-ul cu FCSB în Bănie, în urma unui meci spectaculos, rar pentru Liga 1. Cordea a fost decisiv pentru oaspeţi, marcând golul victoriei în prelungiri.

Oltenii au început meciul mai bine şi au deschis scorul rapid, de la punctul cu var, prin Andrei Ivan, în urma unui fault al lui Cristea asupra lui Koljic.

Până la pauză, FCSB-ul era în avantaj, graţie golurilor lui Dumiter şi Şut, înainte ca nou-intratul Cîmpanu să egaleze după aproape o oră de joc.

Spre final, Craiova a împins şi a riscat, irosind o multitudine de ocazii, iar FCSB a dat lovitura, prin Cordea, intrat la pauză în locul lui Vali Gheorghe.

După meci, Andrei Ivan a recunoscut că este dezamăgit de rezultat, având în vedere numărul de ocaziii irosite de olteni, mai ales pe final de meci.

Andrei Ivan, cu moralul la pământ după înfrângerea cu FCSB

Picaţi la 14 puncte în spatele liderului CFR, care mai are şi un meci mai puţin jucat, fotbaliştii olteni şi-au schimbat obiectivele temporar.

Fotbaliştii Craiovei nu se mai gândesc deocamdată la titlu, ci doar la accederea în play-off, a recunoscut Andrei Ivan, în urma fluierului final.

A doua repriză, toată a fost a noastră. În minutul 93 nu am fost atenţi şi am luat gol. Am forţat toată repriza să câştigăm, am ratat foarte multe ocazii şi ne-a costat.

Mi-a pus o contră Creţu, dar sunt ok. Suntem dezamăgiţi, trebuia să câştigăm să ne apropiem de primul loc. Mai întâi trebuie să ne calificăm în play-off şi după aia să ne gândim la titlu.

Nu am fost atenţi la cele două faze fixe şi ne-a costat. E nemulţumit Mister, cum suntem şi noi.

În prima repriză nu ne-am regăsit, a doua repriză am intrat mai motivaţi şi trebuia să câştigăm acest meci. Poate suntem prea relaxaţi după ce marcăm”, a declarat Andrei Ivan.

Afla mai multe despre: andrei ivan 

viewscnt
Articole similare