You are here:

Andrei Nicolescu, trei transferuri dintr-un foc la Dinamo! Conducătorul se pregăteşte din timp pentru play-off

Andrei Nicolescu, trei transferuri dintr-un foc la Dinamo! Conducătorul se pregăteşte din timp pentru play-off
Comentarii

Andrei Nicolescu, conducătorul de la Dinamo, este hotărât să facă un lot extrem de puternic la unul dintre cele mai iubite cluburi din România.

Dinamo se întăreşte serios! Andrei Nicolescu face 3 transferuri de top 

Administratorul special de la Dinamo nu mai vrea să repete experienţa din sezonul recent încheiat, atunci când formaţia bucureşteană a trăit cu mari emoţii rămânerea pe prima scenă a fotbalului românesc.

În acest sens, Nicolescu vrea să-şi întărească lotul şi să spere chiar la o poziţie de play-off în noul sezon. Pentru a-i linişti pe fanii dinamovişti, Nicolescu a recunoscut că se află în negocieri avansate cu cel puţin 3 jucători, unii dintre ei fiind din Israel.

Oficialul a declarat că aceşti fotbalişti vor fi semnaţi de Dinamo până va începe perioada de pregătire.

„Cred că am mai spus asta şi despre alţi jucători care sunt în presă că nu pot nici să confirm, nici să infirm pentru că ne-am face rău dacă ar fi interesul nostru şi am fi în negocieri.

(n.r. Aveţi ca obiectiv şi piaţa din Israel?) Da, ne uităm.

Încercăm să definitivăm foarte multe transferuri în prima săptămâna de pregătire. Minimum 3-4 jucători ne propunem să avem semnaţi până atunci. Avem şi câţiva jucători în probe, o să auziţi şi comunicatul nostru oficial, vedem”, a spus Andrei Nicolescu, potrivit iamsport.ro.

Afla mai multe despre: dinamoandrei nicolescutransferuri 

viewscnt
Articole similare