Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Prepeliţă, după ce FC Argeş a câştigat cu CS Mioveni graţie unui autogol: "M-am gândit să bag al treilea fundaş central"

Andrei Prepeliţă, după ce FC Argeş a câştigat cu CS Mioveni graţie unui autogol: "M-am gândit să bag al treilea fundaş central"

Superliga

Comentarii

Andrei Prepeliţă a reacţionat la finalul meciului dintre FC Argeş şi CS Mioveni.

În derby-ul judeţului Argeş, formaţia din Trivale s-a impus la limită scor 1-0, în etapa a 26-a din Liga 1. Autogolul lui Oancea, din minutul 6, a făcut diferenţa.

Andrei Prepeliţă a vorbit după victoria care a dus-o pe FC Argeş pe poziţia a şaptea în campionat, peste Rapid, cu 38 de puncte.

Antrenorul piteştenilor a comentat din punct de vedere tactic desfăşurarea partidei şi ce au făcut bine elevii săi şi unde au greşit.

Andrei Prepeliţă a analizat partida câştigată cu CS Mioveni

”Ştiam că ne aşteaptă un meci greu cu o echipă bine organizată, care pleacă cel mai bine pe contraatac. Am căutat să avem controlul jocului şi să facem un marcaj preventiv. Jocul a decurs bine, dar, pe final, am făcut pasul în spate. E aceeaşi problemă, facem pasul în spate în loc să punem presiune pe adversar. Ei au venit cu mingi lungi. M-am gândit să bag al treilea fundaş central, dar am ales aşa şi mă bucur că am câştigat.

Am stat bine în teren. Ar trebui puţin mai multă concentrare când avem mingea şi la ultima pasă. Am avut nişte situaţii pe care le judecăm cu mai mare încredere cred că puteau să ne aducă încă un gol. Şansele lor au fost din cauza unor pase greşite ale noastre”, a declarat Andrei Prepeliţă la finalul partidei.

 

Afla mai multe despre: fc argesprepelitaliga 1 

viewscnt
Articole similare