Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Încă un transfer la CFR! Dan Petrescu scoate echipa din criză: lovitură uriaşă! ULTIMA ORĂ

Încă un transfer la CFR! Dan Petrescu scoate echipa din criză: lovitură uriaşă! ULTIMA ORĂ

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a reuşit încă un transfer după ce i-a luat deja pe Christopher Braun, Roger sau Kristian Dimitov. Dan Petrescu a primit un fundaş central în lot, Yuri Matias (27 de ani), apărătorul lui Gaz Metan Mediaş, care a semnat cu CFR-ul cu o zi înaintea meciului direct dintre cele două echipe.

Încă un transfer la CFR! Dan Petrescu scoate echipa din criză: lovitură uriaşă! ULTIMA ORĂ

CFR Cluj a avut, în această iarnă, o perioadă de transferuri extrem de agitată, în care a reuşit mai multe transferuri cu care Dan Petrescu şi-a completat lotul. Ultima achiziţie a campioanei României este Yuri Matias, fundaşul central de la Gaz Metan Mediaş, pe care trupa din Gruia l-a semnat cu o zi înainte de meciul direct.

Transferul lui Yuri la CFR Cluj l-a supărat foarte tare pe Ilie Poenaru, antrenorul echipei Gaz Metan, care a spus nu i se pare corect ca această mutare să se facă într-un asemenea mod.

Comparat cu Paulo Vinicius, fostul fundaş din Gruia aflat acum la FCSB, Yuri Matias este încă un transfer reuşit de CFR Cluj la cererea lui Dan Petrescu, care îl place foarte mult pe jucător. Apărătorul brazilian a fost dorit şi de U Craiova, însă CFR-ul s-a mişcat mai repede şi l-a convins să semneze, deşi prima ofertă a campionei a fost refuzată.

Deşi a fost extrem de activă pe piaţa transferurilor la capitolul veniri, CFR Cluj poate să şi piardă jucători, nu mai puţin de 3. Toţi foarte importanţi în angrenajul lui Dan Petrescu, care s-a acoperit oricum cu ultimele veniri din Gruia. Billel Omrani, Mike Cestor şi Mateo Susic sunt pe picior de plecare, Omrani fiind dorit de Gigi Becali la FCSB.

7 - şapte transferuri a reuşit CFR Cluj în această iarnă, în care i-a adus pe Kristian Dimitrov, Raoul Mal, Sergiu Buş, Marko Dugandzic, Cristian Neguţ,  Daniel Birligea şi Yuri Matias. În plus, campioana României şi-a asigurat serviciile lui Christopher Braun şi Roger pentru la vară.

  • 650.000 de euro este cota de piaţă a lui Yuri Matias în prezent, potrivit specialiştilor de la transfermarkt.com

Afla mai multe despre: cfr cluj transfer yuri matiasyuri matias transfer cfr clujdan petrescu transfer yuri matiasdan petrescu transfer cfr cluj 

viewscnt
Articole similare