Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Andrei Vochin a numit cel mai bun tehnician din Superligă: „De departe antrenorul anului!”

Andrei Vochin a numit cel mai bun tehnician din Superligă: „De departe antrenorul anului!”

Oțelul Galați

Comentarii

Andrei Vochin, consilierul preşedintelui FRF, este de părere că Dorinel Munteanu merită considerat cel mai bun antrenor al anului în Superliga României.

Andrei Vochin ştie cine este cel mai bun antrenor din Superliga României

Vochin consideră că Dorinel Munteanu a făcut şi continuă să facă o treabă excepţională la Oţelul Galaţi, având în vedere posibilităţile financiare, dar şi sportive ale clubului moldovean. Din aceste considerente, tehnicianul de 55 de ani merită toate complimentele, în opinia oficialului Federaţiei Române de Fotbal.

„Ce mi se pare că devine o problemă în campionatul României e chiar valoarea antrenorului. Pentru că dacă ajungi să apelezi la astfel de soluţii (n.r. – Tony la Poli Iaşi), înseamnă că valoarea antrenorilor sau încrederea pe care o au patronii în antrenorii români este foarte, foarte mică.

Chiar mă uitam pe transfermarkt.com şi observam ca valoarea loturilor se reflectă exact în poziţia în clasament din momentul ăsta. Mai mult sau mai puţin. Un loc mai sus, unul mai jos. Singura echipă care este într-o discrepanţă între valoarea lotului şi poziţia în clasament şi la care mai adăugăm acum şi performanţa din Cupa României, e Oţelul Galaţi.

Ceea ce mă face pe mine să spun în momentul ăsta că dacă e un antrenor outstanding, excepţional, acela este Dorinel Munteanu. E singurul antrenor care a făcut un lucru excepţional. Cu lotul pe care îl are la dispoziţie să se afle pe o astfel de poziţie. Dacă acum s-ar trage linie, aş spune că antrenorul anului în România e Dorinel Munteanu”, a declarat Andrei Vochin, potrivit Fanatik.

Dorinel Munteanu, dorit de Neluţu Varga la CFR Cluj

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, are planuri măreţe la echipă şi vrea să-l numească antrenor pe Dorinel Munteanu din sezonul viitor pentru a reuşi să cucerească titlul în Superliga României.

Omul de afaceri are obiective îndrăzneţe, având în vedere că actuala stagiune a fost una de reconstrucţie. Astfel, antrenorul dorit pentru a redresa echipa este Dorinel Munteanu, cel care a transformat-o pe Oţelul Galaţi într-o echipă de temut în Superligă. Antrenorul moldovenilor a câştigat deja titlul în România, în 2011, chiar la Oţelul, aşadar nu este „străin” de marile performanţe.

„(n.r. – Din vară, poate şi Dorinel Munteanu să fie o soluţie?) Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

Afla mai multe despre: dorinel munteanuandrei vochinotelul galatisuperliga 

viewscnt
Articole similare