Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Neluţu Varga aduce antrenor de titlu la CFR Cluj! A câştigat deja campionatul în România şi vine să-i salveze pe ardeleni

Neluţu Varga aduce antrenor de titlu la CFR Cluj! A câştigat deja campionatul în România şi vine să-i salveze pe ardeleni

CFR Cluj

Comentarii

Neluţu Varga, patronul celor de la CFR Cluj, are planuri măreţe la echipă şi vrea să-l numească antrenor pe Dorinel Munteanu din sezonul viitor pentru a reuşi să cucerească titlul în Superliga României.

Neluţu Varga aduce antrenor de top la CFR Cluj pentru a cuceri titlul

Ardelenii au suferit o eliminare umilitoare în Cupa României, acolo unde au fost „pulverizaţi” de Corvinul Hunedoara, o echipă de Liga 2, scor 0-4. Ca urmare, atât Adi Mutu, cât şi Cristi Balaj şi-au dat demisia de la club. Rămas descoperit momentan, Neluţu Varga pregăteşte o revenire în forţă a CFR-ului din sezonul viitor.

Omul de afaceri are obiective îndrăzneţe, având în vedere că actuala stagiune a fost una de reconstrucţie. Astfel, antrenorul dorit pentru a redresa echipa este Dorinel Munteanu, cel care a transformat-o pe Oţelul Galaţi într-o echipă de temut în Superligă. Antrenorul moldovenilor a câştigat deja titlul în România, în 2011, chiar la Oţelul, aşadar nu este „străin” de marile performanţe.

„(n.r. – Din vară, poate şi Dorinel Munteanu să fie o soluţie?) Sunt mulţi pe listă, nu are rost să dăm nume acum. Sunt mai mulţi, trebuie să reflectăm bine pentru că nu vreau să fim fabrică de antrenori. Să tot schimbăm antrenorii.

Nouă ne plac lucrurile clare şi constante, să construim, nu să dezbinăm, nu asta e ideea. Nu vreau să mă cert tot timpul sau să ne despărţim de un antrenor că nu a avut rezultate. La CFR e un spirit de învingător şi asta văd că s-a pierdut în ultima perioadă, e lucrul la care trebuie să lucrăm, să revină”, a spus Neluţu Varga, potrivit as.ro.

EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea

Orange Sport a aflat că Panagiotis Tachtsidis trece prin momente dificile pe plan personal. Sursele Orange Sport susţin că fotbalistul grec s-ar fi despărţit de femeia cu care era împreună încă din 2016. Cei doi şi-au dat unfollow pe reţelele de socializare, iar fotbalistul a şters pozele de cuplu.

Tabloide din Grecia au scris şi ele despre această situaţie, precizând că mijlocaşul şi femeia cu care are trei copii şi-ar fi spus „adio”. Conform acestor surse, fotbalistul ar avea deja o altă femeie în viaţa lui, dar situaţia este una foarte complicată.

Din cauza acestor aspecte, Tachtsidis nu a putut să fie concentrat 100% pe plan fotbalistic, iar cartonaşul roşu din meciul cu Hunedoara nu a fost nimic altceva decât picătura care a umplut paharul.

Jurnaliştii greci au remarcat un alt aspect în privinţa cuplului. În martie, Zeta Theodoropoulou a şters de pe Instagram informaţia conform căreia este căsătorită cu Panagiotis Tachtsidis. Espressonews.gr a luat legătura cu soţia jucătorului de la CFR Cluj, iar aceasta nu a confirmat, dar nici n-a negat problemele din căsnicie. 

"Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care suntem împreună, nici acum nu o fac..." a declaraţia soţia lui Tachtsidis. 

Afla mai multe despre: cfr clujdorinel munteanunelutu vargasuperliga 

viewscnt
Articole similare