You are here:

EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcerea

EXCLUSIV | Lovitura primită de "arhitectul" plecării lui Mutu de la CFR Cluj! Soţia fotbalistului a rupt tăcereagalerie foto

CFR Cluj

Comentarii

Panagiotis Tachtsidis, grecul de la CFR Cluj care a impresionat în centrul terenului de-a lungul sezonului, trece printr-o perioadă de criză, din punct de vedere sportiv. Ultimele informaţii din viaţa privată pot reprezenta o explicaţie pentru impasul în care se află mijlocaşul. Căsătorit cu Zeta Theodoropoulou, între el şi partenera de viaţă ar fi intevenit o separare.

Panagiotis Tachtsidis suferă pe plan personal

CFR Cluj a suferit o eliminare umilitore din Cupa României, scor 0-4, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara. Formaţia din Liga 2 a avut încă din startul meciului avantaj numeric, după ce grecul Tachtsidis a luat cartonaş roşu în minutul 11. Într-un exces de furie, starul de la CFR Cluj şi-a lovit un adversar direct în faţă, iar formaţia lui Adi Mutu s-a găsit într-o situaţie delicată. 

„Briliantul” şi-a dat demisia după meci, nereuşind să accepte umilinţa din Cupa României. Totuşi, Panagiotis Tachtsidis a fost şi el tras la răspundere pentru eşec, fiind considerat principalul „arhitect” al plecării lui Mutu prin gestul său.

Orange Sport a aflat însă că starul grec trece prin momente dificile pe plan personal. Sursele Orange Sport susţin că Tachtsidis s-ar fi despărţit de femeia cu care era împreună încă din 2016. Cei doi şi-au dat unfollow pe reţelele de socializare, iar fotbalistul a şters pozele de cuplu.

Tabloide din Grecia au scris şi ele despre această situaţie, precizând că mijlocaşul şi femeia cu care are trei copii şi-ar fi spus „adio”. Conform acestor surse, fotbalistul ar avea deja o altă femeie în viaţa lui, dar situaţia este una foarte complicată.

Din cauza acestor aspecte, Tachtsidis nu a putut să fie concentrat 100% pe plan fotbalistic, iar cartonaşul roşu din meciul cu Hunedoara nu a fost nimic altceva decât picătura care a umplut paharul.

Jurnaliştii greci au remarcat un alt aspect în privinţa cuplului. În martie, Zeta Theodoropoulou a şters de pe Instagram informaţia conform căreia este căsătorită cu Panagiotis Tachtsidis. Espressonews.gr a luat legătura cu soţia jucătorului de la CFR Cluj, iar aceasta nu a confirmat, dar nici n-a negat problemele din căsnicie. 

"Nu vreau să declar nimic despre viaţa personală. Prioritatea mea în acest moment este familia mea, copiii mei. De acum înainte nu am nimic rău de spus despre tatăl copiilor mei. N-am făcut-o în cei nouă ani în care suntem împreună, nici acum nu o fac..." a declaraţia soţia lui Tachtsidis. 

Adi Mutu, „lucrat” de unul dintre jucătorii săi? 

Florin Maxim, tehnicianul Corvinului Hunedoara, a dezvăluit că a discutat cu Adi Mutu după meci şi a lansat o ipoteză controversată.

Antrenorul revelaţiei din Cupa României a dat de înţeles că este posibil ca „Briliantul” să fi fost „încadrat” de Tachtsidis, datorită gestului inexplicabil făcut în startul primei reprize.

„Am vorbit (n.r. cu Adrian Mutu), dar ce să mai vorbeşti…?! Am vorbit şi cu Bebe Pătraşcu, cu băieţii din stafful lui. După meci, ne-au felicitat, ne-am strâns în braţe şi le-am urat drum bun. Ce altceva să mai discuţi după scorul ăsta?! Mutu era foarte supărat.

Din punctul meu de vedere, a făcut o greşeală că şi-a dat demisia. El îi atenţionase pe jucători şi la conferinţa de dinainte de joc. Mă rog, uneori jucătorii au tendinţa să elimine antrenorul crezând că el e răul.

Vi se pare normal gestul lui Tachtsidis? Nu e normal la experienţa lui să-i dai unuia cu pumnul în gură”, a declarat Florin Maxim, potrivit iamsport.ro, după ce a produs surpriza în Cupa României cu CFR Cluj

 Galerie foto

Afla mai multe despre: cfr clujadi mutupanagiotis tachtsidiszeta theodoropoulou 

viewscnt
Articole similare