Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Motivul pentru care Neluţu Varga nu a încercat să-i păstreze pe Mutu şi Balaj: „A surprins pe toată lumea!” | EXCLUSIV

Motivul pentru care Neluţu Varga nu a încercat să-i păstreze pe Mutu şi Balaj: „A surprins pe toată lumea!” | EXCLUSIV

CFR Cluj

Comentarii

CFR Cluj a suferit o înfrângere dură în Cupa României, scor 0-4, împotriva celor de la Corvinul Hunedoara.

Motivul pentru care Neluţu Varga nu a încercat să-i păstreze pe Mutu şi Balaj: „A surprins pe toată lumea!” | EXCLUSIV

Ca urmare a acestui rezultat, Adi Mutu şi Cristi Balaj şi-au dat demisia de la CFR Cluj. Surprinzător sau nu, Neluţu Varga nu a încercat în niciun moment să-i convingă pe cei doi să rămână la fosta campioană a României.

Motivul a fost găsit chiar de Sorin Cârţu, care consideră că echipa ar putea avea o schimbare de atitudine în urma acestor decizii, de aici şi lipsa de rezistenţă a patronului Neluţu Varga.

„A surprins pe toată lumea ce s-a întâmplat la Hunedoara, mai ales evenimentele care au urmat: plecarea lui Mutu, a lui Balaj. E o situaţie complicată, dar ei de acolo ştiu cum s-o gestioneze. Când ai momente din astea poate să fie şi invers, să ai un şoc şi să treacă echipa la o altă concentrare şi să iasă altcumva lucrurile.

Totuşi, nu e bine pentru un club în situaţia în care sunt ei, cu obiective declarate pentru campionat”, a declarat Sorin Cârţu pentru Orange Sport.

Adi Mutu, vizat de Dorinel Munteanu

Antrenorul de la Oţelul Galaţi a spus că jucătorii săi nu au avut probleme fizice în meciul lung din Cupa României, întrucât metodele sale din pregătirea montană dau rezultate. Replica lui Dorinel Munteanu l-a vizat şi pe Adi Mutu, cel care nu a fost de acord cu ce face "Neamţul" la Galaţi. 

"Am făcut trei, patru schimbri în echipa de start, dar încărcătura fizică a fost făcută la munte, unde băieţii au răspuns foarte bine. Nu vreau să mai vorbesc despre acea perioadă, ne-am văzut de treaba noastră, chiar dacă au fost critici la adresa noastră. Ne vedem de treaba naostră până la final, că mai avem şapte meciuri în play-out şi semifinala de Cupa României, în care ne-am calificat pe merit. 

Ei (n.r. - cei care au condamnat pregătirea montană) se pot schimba, eu nu mă schimb. Ştiu ce am la echipă, ce trebuie să fac la echipă, deşi am făcut o greşeală că le-am răspuns câtorva colegi, prieteni, care ne-au criticat, dar mă bucur că jucătorii meu au înţeles ce trebuie să facă şi au făcut-o bine. 

Secretul... E o muncă de trei ani de zile, că mulţi se regăsesc şi îne chipa de azi, sigur cu câteva schimbări, dar am preluat jucători din Liga 3 şi munca şi seriozitatea sunt lucrurile cu care faci performanţă în România. Sunt tineri talentaţi în România, dar când fac pasul spre fotbalul mare calitatea cerinţa e să fii disciplonat şi să fii foarte bine fizic", a spus Dorinel Munteanu, după surpriza furinzată de Oţelul Galaţi în Cupa României. 

 

Afla mai multe despre: nelutu vargacfr clujadi mutucristi balaj 

viewscnt
Articole similare