adplus-dvertising
You are here:

Angelescu a recunoscut numele afaceristului pe care vrea să-l aducă la Rapid! "Normal, acţionar". Bugetul creşte şi obiectivul se schimbă ULTIMA ORĂ |

Angelescu a recunoscut numele afaceristului pe care vrea să-l aducă la Rapid! "Normal, acţionar". Bugetul creşte şi obiectivul se schimbă  ULTIMA ORĂ | galerie foto

Rapid

Comentarii

Omul de afaceri, Dan Şucu, proprietarul grupului Mobexpert, poate ajunge acţionar la Rapid Bucureşti. Actualul finanţator al echipei giuleştene, Victor Angelescu, a confirmat tratativele, iar cei doi îşi pot uni forţele pentru a duce clubul la un nivel superior.

Dan Şucu, afaceristul cu care Victor Angelescu negociază pentru Rapid

Brandul Rapid Bucureşti a revenit în Liga 1 şi, deşi a ratat play-off-ul în acest sezon, clubul se bucură de o ascensiune. Odată cu prezenţa în prima ligă şi cu finalizarea noului stadion, perspectivele l-au atras pe unul dintre cei mai importanţi afacerişti români. 

Dan Şucu este afaceristul care este interesat să investească la Rapid. Momentan, acesta are un proiect la nivelul echipelor under ale clubului, dar din sezonul următor s-ar putea implica mai mult. 

Victor Angelescu a anunţat că poartă negocieri pentru a-l convinge să devină acţionar la Rapid Bucureşti. Dacă vor bate palma, atunci şi pretenţiile echipei vor creşte. Bugetul ar urma să fie mărit şi obiectivul va fi calificarea în play-off-ul Ligii 1. 

"Realitatea v-am spus-o. Vorbesc cu domnul Şucu, avem acel proiect în derulare la juniori şi îmi doresc să vină alături de mine. Când se va finaliza... Eu îmi doresc. Normal, să vină acţionar. Eu vorbesc cu el. 

Obiectivul apoi e play-off-ul. Cu un altfel de buget să ne batem pentru play-off. Ăsta e primul obiectiv şi după vedem. N-am avut buget mic nici anul acesta, probabil cu 20-30% ne putem bate la play-off, dar vom avea un buget bun de primele şase echipe", a declarat Victor Angelescu, la Orange Sport. 

Dan Şucu este unul dintre cei mai cunoscuţi oameni de afaceri din România. El este cel care a dezvoltat brandul Mobexpert, unul dintre cei mai mari retaileri de mobilă din România. Omul de afaceri are o avere estimată la 120-125 de milioane de euro, pe care şi-a construit-o în special din industria mobilei.

Dan Şucu a vrut să investească şi la Farul

Obiectivul lui Dan Şucu este să investească în dezvoltarea copiilor pasionaţi de fotbal. Este motivul pentru care a fost atras de proiectul pe care Gică Hagi îl are la Farul şi care este cel mai de succes din România.

Înainte de pandemie, Dan Şucu şi-ar fi dorit să investească la Viitorul alături de alţi doi milionari români, Iulian Stanciu (acţionar le eMAG) şi Florin Talpeş (acţionar la BitDefender).

Foto: Dan Şucu

viewscnt
Articole similare