Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul a plecat de la echipă în ziua meciului. Decizia, de comun acord cu conducerea clubului

Antrenorul a plecat de la echipă în ziua meciului. Decizia, de comun acord cu conducerea clubului

Liga 2

Comentarii

O echipă din play-off-ul Ligii 2 a rămas fără antrenor. Este vorba despre Claudiu Niculescu (47 de ani), tehnicianul celor de la Şelimbăr.

Dezicie radicală luată de Claudiu Niculescu

CSC Şelimbăr o va întâlni astăzi, 8 mai, contra celor de la CS Mioveni, dar chiar în ziua meciului, echipa a rămas fără antrenor. 

Mai exact, Claudiu Niculescu a decis să plece de la gruparea din judeţul Sibiu, conform celor de la Liga2Prosport. Decizia a fost luată de comun acord cu cei din conducerea clubului sibian.

Acum ai nelimitat minute şi SMS, de la 3€/lună, abonament la portare. Oferta, la Orange

Deşi ocupă locul 3 în clasament, unul care i-ar fi permis în mod normal să joace la baraj, Şelimbăr nu are drept de promovare în prima ligă.

Claudiu Niculescu ar luat decizia să plece de la echipă după ce a obţinut o singură victorie în play-off-ul Ligii 2, 2-1 cu Gloria Buzău. Acesta o pregătea pe CSC Şelimbăr din 7 noiembrie anul trecut.

În 41 de meciuri în care a stat la conducerea tehnică a celor de la Şelimbăr, Claudiu Niculescu a reuşit 20 de victorii, 11 remize şi 10 eşecuri.

Acum ai 50% pentru 24 luni reducere la abonamente la trecerea de pe PrePay. Oferta, la Orange

În acest sezon de Liga 2, echipele care şi-au asigurat deja promovarea matematică în Superliga României sunt Unirea Slobozia şi Gloria Buzău. Celelalte două promovate se vor decide în urma barajului de promovare-retrogradare, de la finalul actualei stagiuni.

Afla mai multe despre: liga 2selimbarclaudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare