Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Răsturnare de situaţie în Liga 2: echipa poate promova în Superliga! Ce se schimbă, după ce au dominat campionatul

Răsturnare de situaţie în Liga 2: echipa poate promova în Superliga! Ce se schimbă, după ce au dominat campionatul

Liga 2

Comentarii

Play-off-ul Ligii 2 din acest an este cel mai bizar din ultimii ani. Ultimul ”bal” din campionat nu a început, însă deja cunoaştem echipele care sunt deja sigure că vor promova direct în Superligă, fie vor participa la barajul pentru accederea în Liga 1.

CSC Şelimbăr este surpriza sezonului din Liga 2. Formaţia pregătită de Claudiu Niculescu a condus aproape în permanenţă eşalonul secund şi va debuta în play-off din fotoliul de lider.

Cu toate acestea, ”Călăreţii roşii”, alături de Corvinul Hunedoara sunt cele două formaţii din play-off care, practic, vor juca degeaba partidele rămase din play-off, deoarece nu au îndeplinit condiţiile necesare pentru a obţine dreptul de promovare.

Undă verde spre Superligă! O formaţia de TOP din Liga 2 îşi schimbă forma juridică şi va ataca prmovarea: ”Sunt convins”

CSC Şelimbăr a fost împiedicată în lupta pentru promovare de statutul său de echipă de drept public. Cu toate acestea, sibienii au anunţat că vor face demersurile necesare pentru a deveni societate pe acţiuni din sezonul următor, astfel că echipa lui Claudiu Niculescu poate fi una dintre principalele candidate la promovare.

Cornel Stănilă, directorul general al Şelimbăr, i-a liniştit pe fani şi a anunţat că deja au fost începute demersurile pentru ca echipa să îşi schimbe forma de organizare din stagiunea următoare.

”Pentru viitor, primarul comunei, împreună cu Consiliul Local, cu aparatul de specialtate din cadrul Primăriei Şelimbăr, au început deja demersurile pentru transformarea clubului într-o societate pe acţiuni. Le-am înaintat modelul de la Voluntari, unde-am fost personal şi am luat multe documente, modelul pe care să-l urmăm.

Se lucrează la această schimbare de formă de organizare, iar din punctul meu de vedere, sunt convins că aparatul de specialitate al primarului va reuşi până în luna iunie să definitiveze toate documentele”, a declarat Stănilă pentru SPTFM.

În acest moment, CSC Şelimbări ocupă primul loc în Liga 2, cu 42 de puncte, înainte de începerea play-off-ului.

Aceasta este lista echipelor din actualul sezon al Ligii 2 fără drept de promovareî n Superliga:

  • CSM Reşiţa
  • CSM Alexandria
  • CSC Şelimbăr
  • Corvinul Hunedoara
  • CSA Steaua
  • CS Tunari
  • CSM Slatina
  • CSC Dumbrăviţa

Afla mai multe despre: csc şelimbărsuperligăliga 2claudiu niculescu 

viewscnt
Articole similare