Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

EXCLUSIV | Gică Craioveanu a explicat seria de invincibilitate a Columbiei, înainte de partida cu România: "Zici că sunt avioane"

EXCLUSIV | Gică Craioveanu a explicat seria de invincibilitate a Columbiei, înainte de partida cu România: "Zici că sunt avioane"

Echipa națională

Comentarii

Gică Craioveanu a analizat Columbia înainte de partida sud-americanilor împotriva României, meci programat marţi seară de la ora 21:30, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid.

Fostul internaţional a lăudat reprezentativa sud-americană înainte de duelul direct de la Madrid împotriva României. România are parte de o perioadă excelentă sub comanda lui Edi Iordănescu. "Tricolorii" au terminat campania de calificare la EURO 2024 fără înfrângere şi este fără eşec de 12 partide. Columbia a reuşit să lege 20 de partide fără eşec şi este una dintre cele mai în formă naţionale ale planetei.

Columbienii au reuşit să învingă Spania cu scorul de 1-0, în luna martie, meci pe care Gică Craioveanu l-a urmărit cu atenţie. Daniel Munoz, fundaşul dreapta de la Crystal Palace a marcat unicul gol al partidei de pe London Stadium, stadionul echipei din Premier League, West-Ham United.

Craioveanu este de părere că naţionala Columbiei excelează la un capitol la care întrece majoritatea echipelor naţionale de pe glob, calitatea jocului pe contraatac şi dinamicitatea pe faza ofensivă.

Gică Craioveanu: "Zici că sunt nişte avioane"

"Este o echipă foarte incomodă, am văzut meciul cu Spania, de pe stadionul celor de la West Ham şi este o echipă, sincer, care m-a surprins. Joacă un fotbal foarte dinamic, ofensiv, este echipa care cred, pe lângă Brazilia, poate peste Argentina care joacă cel mai dinamic, în momentul în care recuperează şi ies pe contraatac... zici că sunt nişte avioane.

Au jucători care creează, cum este James Rodriguez şi ceilalţi în faţă, inclusiv Luis Diaz au o viteză uriaşă şi au o precizie la pase.", a spus Gică Craioveanu, pentru Orange Sport.

România - Columbia se dispută marţi seară, de la ora 21:30, pe stadionul Wanda Metropolitano din Madrid. La partida dintre cele două echipe naţionale vor asista peste 12.000 de spectatori români.

Afla mai multe despre: gica craioveanucolumbiaromaniajames rodriguezluis diaz 

viewscnt
Articole similare