Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

"Poţi să-mi spui tu despre Coman, dar el are o viteză în plus". Un alt fotbalist l-a impresionat pe Gică Craioveanu: "Marchează mai uşor" | EXCLUSIV

"Poţi să-mi spui tu despre Coman, dar el are o viteză în plus". Un alt fotbalist l-a impresionat pe Gică Craioveanu: "Marchează mai uşor" | EXCLUSIV

Superliga

Comentarii

Marele fotbalist al Universităţii Craiova, Gică Craioveanu, a tranşat duelul de la distanţă dintre Florinel Coman şi principala gură de foc de la echipa sa de suflet.

Gică Craioveanu: "Poţi să-mi spui tu despre Coman, dar mi se pare că Mitriţă are o viteză în plus"

Campion cu Universitatea Craiova, Gică Craioveanu a analizat una dintre cele mai interesante dueluri de la distanţă din Superliga. Florinel Coman străluceşte la FCSB şi conduce clasamentul golgheterilor cu 15 goluri, în timp ce Alex Mitriţă a reintrat în formă la Universitatea Craiova şi are 12 goluri în acest campionat. 

În ciuda cifrelor, Craioveanu mizează pe principalul marcator al echipei sale de suflet. 

"Pentru mine, (n.r. - Mitriţă) e cel mai diferit jucător din campionatul României. Poţi să-mi spui tu despre Coman, despre cine vrei, dar mi se pare că Mitriţă are o viteză în plus, are gol, intră foarte bine în combinaţii. 

Ca dribleur, amândoi (n.r. - Mitriţă şi Coman) sunt cei mai buni din România, dar nu ştiu de ce cred că dacă Mitriţă ar fi la fel de motivat ar avea plusul ăsta, că marchează mai uşor. 

(n.r. - despre convocarea în naţională) Va depinde mult de Edi, dacă-l vede motivat. Eu cred că Mitriţă ar trebui să discute cu Edi, că între fotbalişti ne înţelegem", a declarat Gică Craioveanu, pentru Orangesport.ro. 

În timp ce Florinel Coman este în lotul României pentru meciul cu Columbia, Alex Mitriţă trebuie să-şi rezolve problema cu Edi Iordănescu şi a rămas acasă şi pentru această acţiune. 

Gică Craioveanu: "Cu atitudinea asta nici Rapid, nici CFR nu sunt peste Craiova"

Universitatea Craiova a urcat pe locul secund în Superliga, cu 28 de puncte, la şapte în spatele liderului FCSB, iar Gică Craioveanu este încântat. 

"Dacă echipa continuă cu această dinamică, poate ocupa locul secund. Eu am spus acum câteva luni că nu-mi place atitudinea, acum spun că Universitatea Craiova are o atitudine foarte bună. 

Mă refer la Mitriţă, pe care l-am văzut motivat în ultimele meciuri, Ivan, Baiaram. Cu atitudinea asta nici Rapid, nici CFR nu sunt peste Craiova, pentru că eu cred că noi avem mai mult talent decât ei, cu Mitriţă, Baiaram, Ivan. Noi suntem o echipă ofensivă bună dacă avem atitudine, mi-a plăcut sincer atitudinea echipei în ultimele meciuri", a mai spus Gică Craioveanu, pentru Orangesport.ro. 

Afla mai multe despre: gica craioveanuflorinel comanalexandru mitrita 

viewscnt
Articole similare