Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Edi Iordănescu, despre neconvocarea lui Mitriţă: „Am discutat cu el! Selecţia nu a fost făcută după orgolii”

Edi Iordănescu, despre neconvocarea lui Mitriţă: „Am discutat cu el! Selecţia nu a fost făcută după orgolii”

Echipa națională

Comentarii

România va întâlni Irlanda de Nord, vineri, de la 21:45, într-un meci amical.

Edi Iordănescu a vorbit despre neconvocarea lui Alex Mitriţă la echipa naţională

Înainte de meci, Edi Iordănescu a susţinut o conferinţă de presă. Printre numeroasele subiecte abordate, selecţionerul a comentat şi lipsa lui Alex Mitriţă de la echipa naţională. Iordănescu jr. susţine că uşa echipei naţionale e deschisă pentru orice jucător, indiferent de certurile apărute în trecut.

„Oricine are uşa deschisă pentru echipa naţională. Dar trebuie să demonstreze că are valoare şi să respecte valorile grupului. Cine a arătat asta, a rămas, cine nu, nu a mai fost cu noi. Trenul e în mers, trebuie eforturi mari ca cineva să sară în tren din mers. După EURO, dacă voi mai fi aici, va fi o perioadă în care vor fi încercaţi jucători, va fi o perioadă puţin mai lejeră”

Eu v-am obişnuit cu faptul că focusul a fost pe grupul cu care lucrăm zi de zi. Mitriţă a fost la naţională, are mare calitate, e un jucător înzestrat. Faptul că nu a avut mentalitatea competitivă a făcut să nu relizeze lucruri mai măreţe la cluburile la care a fost sau să joace la cluburi mai mari, cu tot respectul pentru Universitatea Craiova”.

Am avut o discuţie cu Mitriţă, comunic cu jucătorii. Sunt deschis la dialog. Selecţia nu a fost făcută după orgolii, chiar dacă am fost supărat uneori”, a declarat Edi Iordănescu în cadrul conferinţei de presă.

Afla mai multe despre: edi iordanescuechipa nationalaalex mitrita 

viewscnt
Articole similare