Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul ales de Mititelu a luat cuvântul! "Ştiu cât am muncit să ajung aici". Ce are de gând la FC U Craiova după numire

Antrenorul ales de Mititelu a luat cuvântul! "Ştiu cât am muncit să ajung aici". Ce are de gând la FC U Craiova după numiregalerie foto

FC U Craiova

Comentarii

Patronul lui FC U Craiova 1948, Adrian Mititelu, continuă cu varianta de avarie pe banca tehnică, după plecarea lui Nicolae Dică. Cel care va conduce echipa pentru următoarele partide din Superliga a oferit primele declaraţii.

Înlocuitorul lui Nicolae Dică a prefaţat meciul FC U Craiova 1948 - Rapid Bucureşti, din Superliga

FC U Craiova 1948 va fi pregătită, în perioada următoare, de cuplul Dan Vasilică - Florin Drăgan. Adrian Mititelu nu se grăbeşte să numească un antrenor principal, în condiţiile în care regulamentul FRF îi permite acest lucru, după plecarea lui Nicolae Dică. 

Înaintea partidei FC U Craiova 1948 - Rapid, vineri, de la 21:30, în direct pe Orange Sport 1 şi Orangesport.ro, preparatorul fizic Dan Vasilică a oferit câteva detalii despre noua provocare. 

„Este un meci ca absolut toate meciurile pe care le-am avut până acum şi sunt convins că şi cele care urmează o să fie la fel. Nu este un meci mai dificil faţă de altele pentru că dacă ne uităm la meciul trecut la loturile şi obiectivele Petrolului şi Rapid este clar că ar fi trebuit să fie un meci mai greu cu Rapid, chiar dacă s-a dovedit că meciul a fost greu.

Nimeni nu face un clasament, şi ar fi o eroare, în funcţie de obiectivul pe care îl are echipa adversă. Fiecare antrenor îşi doreşte să câştige meciul, dar suporterii îşi fac planurile în funcţie de calibrul adversarului. Pentru noi toate meciurile sunt la fel de grele, arătăm seriozitate şi de asta fotbalul este frumos, pentru că este imprevizibil”, a declarat Dan Vasilică.

„În fotbal nu prea sunt naşi, fini şi rudenii. Statistica este doar pentru suporteri, pentru cei care consumă fotbalul, iar pentru cei implicaţi nu există statistică. Este ceva frumos pentru noi că am avut aceste rezultate, dar dacă nu câştigăm următorul meci nu ne ajută cu nimic.

Este o dorinţă foarte mare să reuşim ca atunci când vine un antrenor să aibă zestre şi un punct de plecare pozitiv. Sunt pozitiv, ştiu ce implicare am şi cât mă dedic, ştiu cât am muncit să ajung aici. Responsabilitatea îmi place, iar în fotbal dacă nu iubeşti presiunea mergi la ligile inferioare”, a adăugat interimarul de la FC U Craiova 1948

Dan Vasilică, eterna soluţie a lui Adrian Mititelu la FC U Craiova 1948: "Am lucrat foarte bine cu Dică"

„Este o strategie a clubului (n.r. păstrarea permanentă a actualului staff tehnic), este o responsabilitate absolută  atunci când cineva îţi dă credit şi îţi dă încredere şi îşi pune bazele în calităţiile stafului. Este o responsabilitate suplimentară, vrei să ajuţi în perioada scurtă.

Am lucrat foarte bine cu Dică, excelent chiar. Mă bucur că am avut această plăcere, păcat că a fost foarte scurtă. Sper ca şi pe viitor să mai am posibilitatea pentru că este un super profesionist. Ne doream cu toţii să fie rezultate, cred că pe toată lumea ne-a surprins.

Toată lumea îşi dorea să legăm mai multe victorii pentru a avea faţă de play-off. Sunt convins că unde va merge va avea succes pentru că este un antrenor cu calitate”, a mai spus Dan Vasilică, interimarul ales de FC U Craiova 1948

 

 Galerie foto

Afla mai multe despre: adrian mititeludan vasilicaantrenor fc u craiova 1948fc u craiova 1948 rapid 

viewscnt
Articole similare