Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după demiterea lui Nicolae Dică. ”Numai Dumnezeu ştie”

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după demiterea lui Nicolae Dică. ”Numai Dumnezeu ştie”

Superliga

Comentarii

Nicolae Dică a fost demis de la FC U Craiova 1948 după eşecul de la Ploieşti contra Petrolului, scor 3-4. Fostul antrenor al FCSB-ului a rezistat doar cinci etape pe banca oltenilor, perioadă în care a adunat două victorii şi a înregistrat trei eşecuri.

La finalul partidei de pe Ilie Oană, Adrian Mititelu s-a declarat dezamăgit de jocul echipei sale, dar nu a lăsat de înţeles că Nicolae Dică ar urma să părăsească formaţia din Bănie până la meciul următor din campionat. Cu toate acestea, FC U Craiova a anunţat la doar o zi după meciul cu Petrolul că Dică nu mai este antrenorul echipei.

Prima reacţie a lui Adrian Mititelu după demiterea lui Nicolae Dică. ”Numai Dumnezeu ştie”

”Îmi pare sincer rău! Despărţirile de antrenori, înainte de termen, sunt extrem de neplăcute. Pur şi simplu, asta am simţit. O fi bine, o fi rău, numai Dumnezeu ştie!”, a spus Adrian Mititelu, conform GSP.ro.

Ce a declarat Mititelu după meciul cu Petrolul

Oltenii au pus capăt unei serii de două victorii consecutive. Alb-albaştrii au doar şase puncte după şase etape disputate, la un punct distanţă de CFR Cluj, echipa de pe locul şase, dar şi cu două meciuri mai puţin. La finalul meciului, finanţatorul formaţiei din Bănie a fost vizibil nemulţumit de înfrângerea echipei sale. Adrian Mititelu este de părere că prestaţiile unor jucători de la FC U Craiova au fost mult sub aşteptări. 

”A fost un meci frumos pentru cei de la Ploieşti, au obţinut trei puncte. Noi din păcate suntem la a patra înfrângere, am primit foarte goluri. Mai multe trebuie să îi spuneţi lui Dică, eu ce să vă spun? Eu aveam alte aşteptări de la echipă. Nu s-au diminuat prea mult şansele, deşi pierdem teren în faţa echipelor care se bat la primele şase.

Suntem naivi în apărare. Sunt puţin supărat, pentru că eu vedeam altfel jocul ăsta. Cred că s-a convins şi Dică de faptul că unii jucători nu sunt ceea ce par.  Dacă nu-i asculţi pe antrenor sau dacă vrei să te bagi peste ei, eşti considerat neprofesionist. Eu am încredere în Dică, dar sincer să fiu, trebuie să mai câştigăm puncte. Scopul meu nu este să schimb antrenori, dar nici să accept înfrângeri după înfrângeri. Noi avem jucători de calitate. Prea suntem poeţi. Cum am pierdut mingea, cum avem probleme”, a spus Adrian Mititelu, la finalul meciului.

 

 

Afla mai multe despre: adrian mititelufc u craiova 

viewscnt
Articole similare