Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul care îi va lua locul lui Toni Petrea la FCSB. Gigi Becali, impresionat de el: ”E prea frumos caracter”

Antrenorul care îi va lua locul lui Toni Petrea la FCSB. Gigi Becali, impresionat de el: ”E prea frumos caracter”

FCSB

Comentarii

Gigi Becali a pregătit deja un înlocuitor pe Toni Petrea şi sunt şanse destul de mari ca acesta să devină antrenor principal mai devreme decât se anticipa.

FCSB a pierdut şi meciul cu FC Argeş, scor 0-1 şi distanţa faţă de liderul CFR Cluj s-a mărit la nu mai puţin de 14 puncte.

Întrebat dacă se gândeşte să-l schimbe pe Toni Petrea, patronul FCSB a declarat că acesta are contract până în vară. Însă Gigi Becali a pregătit deja un înlocuitor.

Cine îi va lua locul lui Toni Petrea la FCSB

În momentul în care Edi Iordănescu a plecat de la FCSB, distanţa faţă de liderul CFR Cluj era de 8 puncte şi Gigi Becali s-a declarat nemulţumit.

Patronul FCSB i-a pus atunci condiţie lui Toni Petrea să micşoreze diferenţa faţă de principala favorită la titlu de campioană, în sezonul regulat.

”Dacă merg treburile bine, eu nu mă bag peste Toni. Adică să joace 11 meciuri, cum a jucat Edi Iordănescu... Acum sunt 8 puncte diferenţă (n.r. - faţă de CFR Cluj). Deci după 10 meciuri Toni Petrea trebuie să fie măcar la 6 puncte în spate”, a spus Becali în momentul în care Toni Petre a fost anunţat oficial.

Însă lucrurile sunt departe de dorinţele patronului FCSB. Echipa bucureşteană a pierdut şi meciul cu FC Argeş şi distanţa acum faţă de CFR Cluj este de 14 puncte, cu o etapă înainte de finalul sezonului regulat.

Întrebat dacă Toni Petrea va fi înlocuit după eşecul cu FC Argeş, Gigi Becali a transmis că antrenorul în vârstă de 46 de ani are contract până în vară. Însă patronul FCSB are deja un înlocuitor pentru Petrea.

În urmă cu aproape o lună, Gigi Becali a afirmat că Mihai Pintilii va fi cel care îi va lua locul lui Toni Petrea, atunci când acesta va pleca.

Omul de afaceri din Pipera a spus atunci că va fi o recompensă pentru Mihai Pintilii, care l-a impresionat în momentul în care a refuzat să meargă secund la naţională şi a ales să continue la FCSB:

”Pintilii 100% va fi antrenor, într-un an jumătate îşi ia licenţa. El va fi antrenorul nostru multă vreme, până vrea el să plece. A demonstrat că e prea frumos caracter.

Avea 15.000 de euro lunar la FRF, dar a a rămas pe 3.000 de euro la FCSB. A zis că nu mă trădează, că el are bani. În viitor, voi recunoaşte şi eu caracterul lui frumos şi va fi antrenorul nostru”, a spus Gigi Becali în urmă cu o lună.

Rămâne de văzut dacă Gigi Becali va avea răbdare până la finalul campionatului sau va schimba din nou antrenorul la FCSB.

„Nu vreau să schimb antrenorul. I-am spus şi lui Toni Petrea şi mi-a zis că acum se gândeşte dacă mai continuă. I-am spus: 'Băi, Toni, dacă vrei... Eu zic să te gândeşti bine'. Aşa a făcut şi prima dată şi a zis că vrea să plece. Din punctul meu de vedere, nu pleacă. Din punctul lui de vedere, întrebaţi-l pe el”, Gigi Becali, după eşecul cu FC Argeş.

Afla mai multe despre: toni petrea 

viewscnt
Articole similare