Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Antrenorul lui Beşiktaş, impresionat de Alexandru Maxim! ”L-a întrebat pe Marius Şumudică unde a descoperit un asemenea jucător!”

Antrenorul lui Beşiktaş, impresionat de Alexandru Maxim! ”L-a întrebat pe Marius Şumudică unde a descoperit un asemenea jucător!”

Stranieri

Comentarii

Evoluţiile lui Maxim din Turcia nu au trecut neobservate, iar acum Beşiktaş l-ar dori pe mijlocaşul român.

Sergen Yalcin, antrenorul lui Beşiktaş şi fost fotbalist care a evoluat sub comanda lui Mircea Luescu, este impresionat de jucătorul român, potrivit presei din Turcia. 

”Îl urmăreşte pe Maxim de mai mult timp şi l-a întrebat pe Marius Şumudică unde a descoperit un asemenea jucător. Sergen, care tocmai şi-a prelungit contractul cu Beşiktaş, a cerut acum transferul decarului român deoarece nu este mulţumit de evoluţiile lui Adem Ljajic şi Mensah”, au scris cei de la Aksam. 

Alexandru Maxim mai are contract cu Gaziantep până în 2022, iar mutarea ar putea sa se concretizeze, având în vedere că şi el ar dori să meargă la noua campioană a Turciei. Jurnaliştii turci susţin ca fosta echipă a lui Şumudică ar putea încasa 3-4 milioane de euro în schimbul românului. 

Beşiktaş a câştigat a 16-lea titlu din istorie după victoria de sâmbătă în faţa lui Goztepe, scor 2-1. Echipa care îl doreşte pe Maxim a încheiat campionatul cu 84 de puncte, la egalitate cu Galatasaray, dar cu un glaveraj mai bun. 

În acest sezon, Maxim a marcat 16 goluri şi a oferit 3 pase decisive. 

Afla mai multe despre: maxim 

viewscnt
Articole similare