Descarcă aplicația: orange sport Live TV Orange Sport: 1 2 3 4
You are here:

Anunţ incredibil! FC Barcelona plăteşte o sumă colosală pentru un fotbalist care a anunţat că îi doreşte moartea lui Leo Messi

Anunţ incredibil! FC Barcelona plăteşte o sumă colosală pentru un fotbalist care a anunţat că îi doreşte moartea lui Leo Messi

FC Barcelona

Comentarii

FC Barcelona vrea să îl transfere în această vară pe fundaşul stânga al echipei Real Betis, Junior Firpo, anunţă presa spaniolă.

Conform Marca, gruparea catalană este "extrem de interesată" de aducerea fundaşului spaniol cu origini dominicane. Catalanii îşi doresc un înlocuitor pe termen lung pentru Jordi Alba.

În vârstă de 23 de ani, Junior Firpo este monitorizat de FC Barcelona de multă vreme şi reprezintă prima variantă pentru aducerea unui fundaş stânga, în această vară, mai notează sursa amintită. Junior Firpo are o clauză de reziliere a contractului cu Real Betis în valoare de 50 de milioane de euro.

Catalanii vor, însă, să plătească mai puţin în schimbul fundaşului, andaluzii fiind de acord să negocieze. Între timp, Real Betis şi-a adus un nou fundaş stânga, pe Alfonso Pedraza, împrumutat cu opţiune de transfer de la Villarreal.

Junior Firpo, anti Catalonia şi anti Messi

De serviciile lui Firpo a fost interesată şi Real Madrid, până să îl transfere pe Ferland Mendy de la Lyon. În această vară, presa iberică a săpat adânc în trecutul jucătorului format de Betis Sevilla, odată ce interesul Realului pentru el a crescut. Jurnaliştii spanioli au descoperit atunci că Firpo are o adevărată aversiune faţă de starul Barcelonei, Lionel Messi şi faţă de gruparea catalană.

În 2012, actualul fundaş lateral stânga de la Betis a scris pe Twitter că îşi doreşte ”ca Leo Messi să moară”, apoi l-a numit ”şobolan”. În acelaşi an, pe acelaşi cont de Twitter, verificat de jurnaliştii spanioli ca aparţinându-i lui Junior, fundaşul cu origini dominicane l-a înjurat pe starul argentinian de mamă.

Afla mai multe despre: messi 

viewscnt
Articole similare